We Promise We are Coming Very Soon!

we are working very hard, stay connected!

Copyright © Avistel Media | Published By Editor

Faceți căutări pe acest blog

Archive

Un produs Blogger.

Etichete

Postări populare

Contact us

Nume

E-mail *

Mesaj *

11/04/2016

Super Luna 2016

Potrivit astronomilor, SUPER LUNA  va fi in acest an pe data de 14 noiembrie 2016. Cea mai mare și strălucitoare Super Luna a fost in 26 ianuarie 1948, și urmeaza o luna plina sa se apropie iar de Pământ pe 25 noiembrie 2034.

NASA a explicat: Când Luna este aproape de orizont,  poate arata nenatural de mare atunci când este privita printre copaci, clădiri sau alte obiecte în prim plan iar efectul este o iluzie optica.

Potrivit astronomilor, SUPER LUNA  va fi in acest an pe data de 14 noiembrie 2016.

Profeți autoproclamati provoacă agitație cu predicția că cea mai mare Luna plina (SuperLuna) va fi mai aproape acum , dupa aproape 70 de ani,  în secolul 21, si va aduce a doua venire a lui Isus Hristos. Super Luna va incepe să apară pe cer luni, 14 noiembrie 2016.

S-a prezis ca Super Luna Plina va declansa valuri de mare uriase si cutremure masive.

Mii de credincioși susceptibili si-au spus să se pregătească pentru sfârșitul lumii , pentru că următoarea Superluna este un eveniment rar , cu o semnificație specială în profeția biblică.

[youtube src="ONNwlJapqPM"][/youtube]

Unii credincioși au susținut pe Facebook că un alt semn special ar fi că a doua venire a lui Isus Hristos este aproape, ar fi recenta excavare a Mormântul lui Isus Hristos.
[ads-post]
Potrivit New York Times , în octombrie 2016, o echipă de specialiști a deschis pentru prima data cripta din Orașul Vechi al Ierusalimului considerat a fi mormântul lui Isus Hristos.

Credinţa în rândul unor grupuri creștine, evenimentele astronomice sunt asociate cu Superluna iar prevestirile divine sunt derivate din mai multe pasaje biblice, cum ar fi Luca 21:25 -26.