We Promise We are Coming Very Soon!

we are working very hard, stay connected!

Copyright © Avistel Media | Published By Editor

Faceți căutări pe acest blog

Archive

Un produs Blogger.

Etichete

Postări populare

Contact us

Nume

E-mail *

Mesaj *

11/06/2016

GALA MIREASA PENTRU FIUL MEU 5 NOIEMBRIE 2016

GALA MIREASA PENTRU FIUL MEU 5 NOIEMBRIE 2016: La acest sfarsit saptamana, surprizele nu au incetat sa apara in Casa Mireasa Pentru Fiul Meu sezonul 6. Doua noi concurente au pasit pragul casei "Mireasa Pentru Fiul Meu".

GALA MIREASA PENTRU FIUL MEU 5 NOIEMBRIE 2016

PRIMA CONCURENTA este Ionescu Ramona Stefania, are varsta de 18 ani, este din Bucuresti, spune ca are o familie superba, niste parinti minunati, nu suporta minciuna si tradarea. Isi doreste sa aiba o familie chiar si la aceasta varsta. A luat decizia de a venii la Mireasa pentru fiul meu pentru a-si gasi jumatatea si daca are noroc sa castige si marele premiu. Spune ca s-a inscris pentru Petru.

Gala mireasa pentru fiul meu 5 noiembrie 2016A DOUA CONCURENTA care s-a inscris si a trecut de preselectii este Mihai Adriana Elena, este din Navodari judetul Constanta, si are 30 de ani. Este o fire foarte determinata, sociabila si romantica. Ai place sa calatoreasca, sa asculte muzica si sa danseze.Spune ca atractia ei pentru competitie a fost Petru.
[ads-post]

Gala Mireasa pentru fiul meu 5 noiembrie 2016

Petru le-a facut loc ambelor fete langa el pe canapea.
Petru: Sa speram ca de data asta va fi cu noroc!

PS: Andreea si madalina s-au deghizat pentru a-i surprinde pe Radu si Petru.
Iulia si Adelina au asteptat decizia publicului. In privinta Iuliei publicul si concurentii aflati in casa au hotarit in procent de 62.5%  ca Iulia sa ramana in casa Mireasa pentru fiul meu, concurenta cu drepturi depline.
Cu o medie de 93 % publicul si concurentii au hotarat ca Adelina sa plece din competitie.

Care este cel de-al doilea tata din competitia Mireasa Pentru Fiul Meu dupa Valentin?