We Promise We are Coming Very Soon!

we are working very hard, stay connected!

Copyright © Avistel Media | Published By Editor

Faceți căutări pe acest blog

Archive

Un produs Blogger.

Etichete

Postări populare

Contact us

Nume

E-mail *

Mesaj *

11/03/2016

Cel mai mare telescop spatial din lume James Webb Space a fost finalizat

Agenția spațială americană NASA a finalizat constructia la cel mai mare telescop spațial din lume, "James Webb Space" după aproape două decenii.

Agenția spațială americană NASA a finalizat constructia celui mai mare telescop spațial din lume, după aproape două decenii.

James Webb Space Telescope este considerat a fi succesorul  Telescopului Spațial Hubble  în vârstă de 26 de ani  a anunțat miercuri agentia NASA.

"Astăzi, sărbătorim faptul că telescopul nostru este terminat și suntem pe cale de a dovedi că funcționează" , laureat Nobel și Webb cercetator principal de proiect John Mather a declarat  în timpul unei conferințe de presă postat pe Youtube, adăugând că noul telescop va deschide "un nou teritoriu întreg de astronomie".

Vom vedea lucruri care nu le-am vazut pana acum, deoarece acest telescop este mult mai puternic decât chiar marele telescop "Hubble".

Potrivit NASA, ingineri și tehnicieni,  au finalizat miercuri cu succes prima măsurare importantă optică a oglinzii principale asamblat complet la telescopul Webb.
[ads-post]
NASA a declarat ca telescopul Webb , va fi folosit pentru a observa obiectele îndepărtate din univers,  de a oferi imagini ale primelor galaxii formate și a vedea planete neexplorate în jurul stelelor îndepărtate.

Proiectul de 8,7 miliarde $ este condus de NASA , dar de asemenea susținut de European  Space Agency  și Canadian Space Agency.


[youtube src="bTxLAGchWnA"][/youtube]