We Promise We are Coming Very Soon!

we are working very hard, stay connected!

Copyright © Avistel Media | Published By Editor

Faceți căutări pe acest blog

Archive

Un produs Blogger.

Etichete

Postări populare

Contact us

Nume

E-mail *

Mesaj *

10/07/2016

Ziua Mondiala a Zambetului | Ziua internationala a Zambetului

Ziua Mondiala a Zambetului - După cum este bine cunoscut de acum în întreaga lume Harvey Ball, un artist comercial din Worcester, Massachusetts , a creat fața zâmbitoare în 1963 . Acea imagine a devenit simbolul cel mai ușor de recunoscut de bună credință și voie bună de pe planetă.

Ziua internationala a Zambetului

 Ziua Mondiala a Zambetului  | Ziua internationala a Zambetului | Smiley
Ziua Mondiala a Zambetului  Smiley - Pe măsură ce anii au trecut pe Harvey Ball a devenit preocupat de supra-comercializarea simbolului său și modul în care sensul original si intentia de a deveni pierdut în repetarea constantă a pieței. Din această preocupare a venit si ideea lui pentru zâmbetul smiley.
El a crezut că noi toți, ar trebui să beneficiem în fiecare an , de o zi in care zambetul sa dainuie in intreaga lume.

El a declarat că prima vineri din luna octombrie a fiecărui an va fi de acum înainte ziua mondiala a zâmbetului. Inca de la prima Zi a Zambetului care a avut loc în 1999, a continuat în fiecare an , în orașul natal din Worcester,  și în întreaga lume.
Ziua internationala a zambetului
Dupa ce Harvey a murit în 2001, Harvey Ball Fundația Mondială a zâmbetului a fost creata pentru a onora numele și memoria. Fundația continuă ca sponsor oficial la Ziua Mondiala a Zambetului în fiecare an.