We Promise We are Coming Very Soon!

we are working very hard, stay connected!

Copyright © Avistel Media | Published By Editor

Faceți căutări pe acest blog

Archive

Un produs Blogger.

Etichete

Postări populare

Contact us

Nume

E-mail *

Mesaj *

11/01/2016

Ziua in care mi s-a scris destinul episodul 16 - Defne are un singur obiectiv!

De acum înainte Defne are un singur obiectiv! Să scape de ELif.


Elif va fi dărămată de plecare din casă a lui Sultan împreună cu Nazli. În schimb Defne începuse să se certe cu Neval, mama sa, care reapăruse după multi ani. Defne are un singur obiectiv, cu orice pret trebuie să scape de Elif. Orbită de furie îl va sun ape Maksut  și îi va spune acestuia locația lui Elif.

Elif va fi dărămată de plecare din casă a lui Sultan împreună cu Nazli. În schimb Defne începuse să se certe cu Neval, mama sa, care reapăruse după multi ani.

În schimb Kahraman, care nu știe de toate aceste evoluții, va merge la cină cu Elif. Grație intrigii lui Neval aceatsă cină nevinovată va fi relatată în presa de can-can. Această situație va surprinde pe toți.  Yakup se va certa cu Ziya. Maksut va înnebuni de furie și va jura că se va răazbuna.

În schimb Defne este mulțumită pentru că acesta a scos la iveală realația dintre Kahraman și Elif. Planul lui Defne este foarte clar. Elif va pleca iar Kahraman îi va rămâne ei.

Însă o evoluție surpriză va da peste cap toate planurile. Sticla cu otravă pe care vrea să o folosească pentru ca Elif să piardă copilul va ajunge la Kahraman grație doamnei Kiymet. Kahraman va aștepta o explicație de la Defne. Cele povestite de Defne sunt echivalente cu condamnarea sa la moarte. .