We Promise We are Coming Very Soon!

we are working very hard, stay connected!

Copyright © Avistel Media | Published By Editor

Faceți căutări pe acest blog

Archive

Un produs Blogger.

Etichete

Postări populare

Contact us

Nume

E-mail *

Mesaj *

10/29/2016

Ziua in care mi s-a scris destinul ep 9 rezumat - Kahraman are mari probleme!

Seriale Kanal D: Ziua in care mi s-a scris destinul ep 9 rezumat, Filme Kanal D: Ziua in care mi sa scris destinul episodul 9 rezumat in limba romana.

Kahraman are mari probleme!

“Dacă nu intervenim putem pierde mama. Dacă intervenim bebelusul poate muri..”Atunci când Kahraman, Kiymet si Defne vor veni la sectia de terapie intensivă ca să afle situatia lui Elif vor primi această veste. Trebuie să se ia o decizie. Kaharaman s-a interesat mai întâi de bebeluș iar Kiymet de mamă. Acest aspect nu va trece neobservat de Defne.

Seriale Kanal D: Ziua in care mi s-a scris destinul ep 9 rezumat,Filme Kanal D: Ziua in care mi sa scris destinul episodul 9 rezumat in limba romana

Decizia luată de Elif va șoca pe toți. În acest timp, Maksut care se află în arest, încă îngână numele lui Elif. În schim Veysel care se află la poarta spitalului încearcă să afle starea lui Elif pentru a-i da de veste lui Maksut. Veysel va fi cuprins de groază când va afla că Elif este însărcinată .

Cine știe ce se va întâmpla atunci când îl va înștiința pe Maksut cu privire la acest lucru!
Harun se va înfuria foarte tare când va afla că Maksut a fost reținut. El va ordona oamenilor săi să îl găsească și să îl salveze pe acesta. Kerem, care va renunța să mai plece în Anglia,  regretă că s-a certat cu Kahraman. Pentru repararea supărării unchi-nepot ei vor vorbi unul cu celălat, însă  va veni vorba de Elif și se vor depărți tot supărați.

Kahraman își va da seaman că din cauza lui Elif, el se certase atât cu Defne cât și cu Kerem.  El se va duce la Cemal pentru a-și spune oful. În acest timp Maksut a ieșit dinăuntru și a aflat că Elif este însărcinată . El va pune mâna pe arma sa și va jura că va îi va stârpi familia Yoruktan și va începe să îl urmărească pe Kahraman care o externase pe Elif.