We Promise We are Coming Very Soon!

we are working very hard, stay connected!

Copyright © Avistel Media | Published By Editor

Faceți căutări pe acest blog

Archive

Un produs Blogger.

Etichete

Postări populare

Contact us

Nume

E-mail *

Mesaj *

10/29/2016

Ziua in care mi s-a scris destinul ep 8 rezumat - Oare Kahraman o va putea salva pe Elif

Seriale Kanal D: Ziua in care mi s-a scris destinul ep 8 rezumat, Filme Kanal D: Ziua in care mi sa scris destinul episodul 8 rezumat in limba romana.

Oare Kahraman o va putea salva pe Elif!
La spitalul la care se duseseră ca să asculte bătăile inimii bebelusului, lui Elif i se va face rău, iar lui Defne i se va da vestea că tatăl ei a căzut.

Seriale Kanal D: Ziua in care mi s-a scris destinul ep 8 rezumat,Filme Kanal D: Ziua in care mi sa scris destinul episodul 8 rezumat in limba romana

În timp ce Kahraman și Kiymet asteaptă cu îngrijorare la spital, Maksut o va răpi pe Defne. Pentru a o lua înapoi pe ELif el o va sechestra pe Defne. Kadir va lua o hotărăre și îi va spune lui Kerem că este tatăl său.

Dar Yakup, care va afla că cei doi se vor întâlni, îl va suna pe Kadir și îi va spune că vrea să se vadă urgent. Doctorul va da de veste că Elif vrea să-l vadă pe Kahraman. Elif este tristă că nu poate să-și apere bebelușul, probabilitatea avortului o dărămase de-a dreptul.

Kahraman îi va spune lui Elif că are încredere în ea. Atunci când Kahraman  va ieși confuz din camera lui ELif, acesta va fi răscolit de telefonul venit de la Maksut și va afla că soția sa se află în mâinile lui Maksut. Cei de la conac nu știu despre cele întâmplate.

Șukran care va avea suspiciuni cu privire la situație o va pune pe Aysel ș îl sune pe Halil, dar Halil nu va spune nimic. Când va reveni la conac pentru a justifica lipsa lui Elif, Kiymet va scorni minciuna că va rămâne la conac o vreme pentru a avea grijă de tatăl lui Defne.

 În schimb Yakup care are încrede în afacerea cu logistica îi va lansa o nouă propunere lui Kadir.  Kahraman care este cu gândul  pe de-o parte la spital și pe de altă parte la Defne va începe să îl caute pe Maksut.  În timp ce Elif și bebelușul se străduiesc să rămână în viață, va începe o cursă pe viață și pe moarte contracronometru. Oare Kahrmaan va putea să o salveze pe Defne?