We Promise We are Coming Very Soon!

we are working very hard, stay connected!

Copyright © Avistel Media | Published By Editor

Faceți căutări pe acest blog

Archive

Un produs Blogger.

Etichete

Postări populare

Contact us

Nume

E-mail *

Mesaj *

10/29/2016

Ziua in care mi s-a scris destinul ep 7 rezumat - Maksut o va răpi pe Defne!

Seriale Kanal D: Ziua in care mi s-a scris destinul ep 7 rezumat, Filme Kanal D: Ziua in care mi sa scris destinul episodul 7 rezumat in limba romana.

Maksut o va răpi pe Defne! Dă-mi-o pe Elif, ia-o pe Defne…
Defne care va afla că bebelusul nu este al ei,si  va lua cea mai grea si nemiloasă decizie a vietii sale.

Seriale Kanal D: Ziua in care mi s-a scris destinul ep 7 rezumat,Filme Kanal D: Ziua in care mi sa scris destinul episodul 7 rezumat in limba romana

Acest copil nu se va naste niciodată! Cu acest scop va comanda  un amestec chimic. Un medicament care să provoace avortul.  Va avea loc avortul și Elif va pleca din această casă ? În schimb Kahraman, care nu știe despre planul sotiei sale, caută o persoană care o deranjează pe Meryem.

La finalul acestei căutări se va întâlni cu Kadir pe care-l știa mort. Un secret păstrat de ani  de zile de către familia Yorukhan ieșise la iveală. Pe de-o parte sora sa mai mare și nepotul său care rămăseseră fără soț și tată, pe de altă parte fratele său mai mare Yakup și tatăl său Ziya.  Kahraman se va decide să răzbune acest secret cu orice preț.

Pe de altă parte însă Maksut care se făcuse uitat tuturor o va răpi de Defne. El mai avea un singur lucru de făcut pentru a avea parte de singura lui dragoste, Elif, pe care o iubește. Să îl sune pe Kahraman și să-I propună trocul. Defne în schimbul lui Elif..