We Promise We are Coming Very Soon!

we are working very hard, stay connected!

Copyright © Avistel Media | Published By Editor

Faceți căutări pe acest blog

Archive

Un produs Blogger.

Etichete

Postări populare

Contact us

Nume

E-mail *

Mesaj *

10/29/2016

Ziua in care mi s-a scris destinul ep 6 rezumat - Cine este mama copilului

Seriale Kanal D: Ziua in care mi s-a scris destinul ep 6 rezumat, Filme Kanal D: Ziua in care mi sa scris destinul episodul 6 rezumat in limba romana.

Oare cine este mama copilului din pântecele lui Elif ?
Defne, care va afla că nu poate deveni mamă, se va duce degrabă la doamna Kiymet.

Seriale Kanal D: Ziua in care mi s-a scris destinul ep 6 rezumat,Filme Kanal D: Ziua in care mi sa scris destinul episodul 6 rezumat in limba romana

Kahraman care va afla despre falsa sarcină a lui Defne va încerca să-si abordeze sotia cu întelegere. În schimb Elif care nu stie de acest aspect, se gândeste la viata sa după nasterea bebelusului.  Viața ei este legată de vietile surorii și a mamei sale. Oare cum va evolua această viață?

Yakup care după ascensiunea sa de la firmă crede că are un cuvânt de spus cu privire la orice, va organiza, împreună cu sotia sa, o petrecere. Sukran care intra în pielea personajului de Prima Doamna va invita și pe cineva din afara familiei. Pe Elif…

În timp Elif va uimi pe toți prin frumusețea ei, iar prezența ei la această petrecere va da naștere la gelozii neașteptate. Lupta  misterioasă dintre Kiyme și Defne va afecta foarte mult pe toți cei de la conacul familiei Yörükhan.