We Promise We are Coming Very Soon!

we are working very hard, stay connected!

Copyright © Avistel Media | Published By Editor

Faceți căutări pe acest blog

Archive

Un produs Blogger.

Etichete

Postări populare

Contact us

Nume

E-mail *

Mesaj *

10/29/2016

Ziua in care mi s-a scris destinul ep 5 rezumat - Oare Defne este însărciantă?

Seriale Kanal D: Ziua in care mi s-a scris destinul ep 5 rezumat, Filme Kanal D: Ziua in care mi sa scris destinul episodul 5 rezumat in limba romana.


Oare Defne este însărciantă?

Atunci când Kahraman va auzi bătăile inimi bebelușului va începe să simtă că va deveni tată.   De acum totul este și mai comolicat pentru toată lumea.

Seriale Kanal D: Ziua in care mi s-a scris destinul ep 5 rezumat,Filme Kanal D: Ziua in care mi sa scris destinul episodul 5 rezumat in limba romana

Doamna Kiymet are de-a face cu pricolul de-a i se afla marele secret și din păcate raportul care scoate totul la iveală se află în mâinile lui Defne. Defne începe să aibă și mai mult suspiciuni cu privire la ce se întâmplă în jurul său. Însă acum trebui să găsească un răspus la o întrebare foarte importantă. Oare Defne este însărcinată?

Elif va fi rănit ăfoarte mult de acuzațiile pe care i le-a adresat mama sa. Elif care a acceptat totul pentru a-și salva familia, va fi dărămată în fața acestor vorbe ale mamei sale. Yakup este cuprins de euforia sărbătoririi victoriei  de a pune mâna pe conducerea firmei. El se va apropia cu timpul de Kerem.

Oare scopul lui este acela de a îl apăra pe Kerem de Kadir sau de a-l îndepărta pe acesta pe Kahraman? Maksut este foarte aproape să o găsească pe Defne. Oare ce pune la cale?