We Promise We are Coming Very Soon!

we are working very hard, stay connected!

Copyright © Avistel Media | Published By Editor

Faceți căutări pe acest blog

Archive

Un produs Blogger.

Etichete

Postări populare

Contact us

Nume

E-mail *

Mesaj *

10/29/2016

Ziua in care mi s-a scris destinul ep 4 rezumat - Kahraman va auzi bătăile inimi bebelușului

Seriale Kanal D: Ziua in care mi s-a scris destinul ep 4 rezumat,Filme Kanal D: Ziua in care mi sa scris destinul episodul 4 rezumat in limba romana.

Atunci când Kahraman va auzi bătăile inimi bebelușului va începe să simtă că va deveni tată.

Seriale Kanal D: Ziua in care mi s-a scris destinul ep 4 rezumat,Filme Kanal D: Ziua in care mi sa scris destinul episodul 4 rezumat in limba romana

De acum totul este și mai complicat pentru toată lumea. Doamna Kiymet are de-a face cu pericolul de-a i se afla marele secret și din păcate raportul care scoate totul la iveală se află în mâinile lui Defne.

Defne începe să aibă și mai mult suspiciuni cu privire la ce se întâmplă în jurul său. Însă acum trebui să găsească un răspus la o întrebare foarte importantă. Oare Defne este însărcinată?  Elif va fi rănită foarte mult de acuzațiile pe care I le-a adresat mama sa. Elif care a acceptat totul pentru a-și salva familia, va fi dărămată în fața acestor vorbe ale mamei sale.

Yakup este cuprins de euforia sărbătoririi victoriei  de a pune mâna pe conducerea firmei. El se va apropiea cu timpul de Kerem. Oare scopul lui este acela de a îl apăra pe Kerem de Kadir sau de a-l îndepărta pe acesta pe Kahraman? Maksut este foarte aproape să o găsească pe Defne. Oare ce pune la cale?