We Promise We are Coming Very Soon!

we are working very hard, stay connected!

Copyright © Avistel Media | Published By Editor

Faceți căutări pe acest blog

Archive

Un produs Blogger.

Etichete

Postări populare

Contact us

Nume

E-mail *

Mesaj *

10/29/2016

Ziua in care mi s-a scris destinul ep 2 rezumat - Elif,o speranta pentru mama si sora

Seriale Kanal D: Ziua in care mi s-a scris destinul ep 2 rezumat, Filme Kanal D: Ziua in care mi sa scris destinul episodul 2 rezumat in limba romana.

Defne, care susține că “Eu am căzut în mare, iar voi mi-ați întins o mână de ajutor”, se apropiase foarte mult de a avea un copil, lucru pe care și-l dorea foarte mult în viață.
Acceptând  să fie mamă purtător Elif va deveni o speranță atât pentru mama si sora sa.

Seriale Kanal D:Ziua in care mi s-a scris destinul ep 2 rezumat,Filme Kanal D:Ziua in care mi sa scris destinul episodul 2 rezumat in limba romana

Kahraman va fi foarte surprins când o va vedea în fața sa pe Elif în calitate de mama purtător. Fata pe care o văzute pe terenul agricol din Hatay este acum persoana care îi va purta copilul său și al soției lui. În timp ce toate acestea se petrec, fuga de acasă a lui Elif, fără să anunțe pe nimeni, ca să-și vadă mama va reprezenta motivul apariției unei tensiuni între ea și Kahraman.

Într-un fel ceea ce nu se spusese până acum se va spune acum. Vorba lui Elif “Eu am căzut în mare, iar voi mi-ați întins o mână de ajutor. Aceasta toată poveste  îl va stresa mult pe Kahraman. În schimb Kerem care nu știe de toate acestea, căruia i-a rămas gândul la Elif, fata pe care văzuse la nunta din Hatay, îi spune lui Kahraman ori de câte ori are ocazia despre iubirea sa.

 Pe de altă parte Maksut care nu renunțase la iubirea sa față de Elif  va sosi in Istanbul și va începe să o  caute. Indiferent unde ar trebui să se ducă și orice ar trebui să facă el va trebui să o găsească, cu orice preț, pe Elif.

Chiar dacă faptul că va afla că fata pe care o iubește se află sub protecție familiei Yörükhan,  Maksut este hotărât… Pe de-o parte Defne care este fericită ca va deveni mămică… pe de altă parte Elif și bebelușul din pântecele ei…. mișcare pe care le va face de acum fiecare încolo Kahraman vor schimba cursul lucrurilor…