We Promise We are Coming Very Soon!

we are working very hard, stay connected!

Copyright © Avistel Media | Published By Editor

Faceți căutări pe acest blog

Archive

Un produs Blogger.

Etichete

Postări populare

Contact us

Nume

E-mail *

Mesaj *

10/30/2016

Ziua in care mi s-a scris destinul ep 14 rezumat - Kahraman si Elif nu mai au liniște nicăieri!

Serial: Ziua in care mi s-a scris destinul ep 14 rezumat, Film: Ziua in care mi sa scris destinul episodul 14 rezumat in limba romana.

Kahraman care va afla că Elif nu a efectuat chiuretajul, este recunoscător lui Elif. Însă este decis să ceară socoteală mamei sale care luase hotărărea să îi omoare băiatul.

Kahraman care va afla că Elif nu a efectuat chiuretajul, este recunoscător lui Elif. Însă este decis să ceară socoteală mamei sale care luase hotărărea să îi omoare băiatul.

Cu toate că Kiymet va dori să de-a o explicatie cu privire la motiv Kahraman nu o va asculta si va fi tranșant: „De acum încolo numai ai un băiat pe nume Kahraman.” Oare Defne va afla adevărul cu privire la bebeluș?

În schimb Defne, care va afla că s-a efectuat chiuretajul, este foarte încrezătoare în Kahraman. În timp ce lucrurile s-au mai liniștit, într-un moment la care nimeni nu se aștepta Nazli va afla că Elif este însărcinată. Plângând îi va cere socoteală surorii sale mai mari.  Elif este nepunticioasă. Kahraman o va salva pe Elif din această situație dificilă. “Datorită neputinței, sora ta mai mare a apelat la noi. Dacă căutați un vinovat, vinovați suntem noi...”

Tocmai în mijlocul acestor evenimente Sultan, mama lui Elif, va fi eliberată din închisoare. Ea este nerăbdătoare să își revadă fetele. În timp ce se va îndrepta degrabă acasă, în alt colt  al Istabulului se sărbătorește o aniversare.

Se pregătise o aniversare surpriză lui ELif…
În timp ce Kahraman o va face fericit pe Elif prin intermesiul acestei surprise, Sultan va fi șocată când va vedea acest tablou. Elif trebuie să dea socoteală pentru acest lucru. De acum încolo Kahraman și Elif nu vor avea parte de liniște nicăieri