We Promise We are Coming Very Soon!

we are working very hard, stay connected!

Copyright © Avistel Media | Published By Editor

Faceți căutări pe acest blog

Archive

Un produs Blogger.

Etichete

Postări populare

Contact us

Nume

E-mail *

Mesaj *

10/29/2016

Ziua in care mi s-a scris destinul ep 13 rezumat - Doamna Kiymet vrea să se facă avortul!

Seriale Kanal D: Ziua in care mi s-a scris destinul ep 13 rezumat, Filme Kanal D: Ziua in care mi sa scris destinul episodul 13 rezumat in limba romana.

Doamna Kiymet vrea să se facă avortul!
În timp ce tentativa de sinucidere a lui Defne îi va misca pe toti, faptul că ea este în afara pericolului va veni ca o gură de oxigen pentru toată lumea.

Doamna Kiymet vrea să se facă avortul! În timp ce tentativa de sinucidere a lui Defne îi va misca pe toti, faptul că ea este în afara pericolului va veni ca o gură de oxigen pentru toată lumea.

 În schimb Kahraman este indispus datorită celor întâmplate. De o vreme lucrurile merg pe dos… Sukran, care aflase că Defne nu este însărcinată, îi va spune acest secret, care va avea efectul unei bombe,  lui Yakup. Domnul Ziya, care va afla despre neregulile de la holding, se va enerva enorm. Pentru a se salva de mânia tatălui său Yakup îi va spune acestuia că Defne nu este însărcinată.

Odată cu aflarea acestui secret de către Domnul Ziya totul se va cutremura. Domnul Ziya se va supăra pe toată lumea  și va părăsi casa. Conacul Yorukhan va fi cuprins de o atmosferă de doliu. În această situație se așteaptă cu curiozitate ce hotărăre va lua Kahraman. Doamna Kiymet, care se va izola după toate cele întâmplate, este decisă să pună capăt acestui joc.

 Fără să spună nimănui nimic ea va lua o decizie radicală. Ea trebuie să  termine acest lucru, deoarece ea îl începuse. Lucrul pe care trebuie să îl termine doamna Kiymet este acela de a face chiurerataj. Fără să spună nimănui nimic ea o va duce la spital pe ELif. Kahraman, care va afla acest fapt, se va înfuria enorm. Însă în ciuda efortului făcut el nu va ajunge la timp la spital. Când va ajunge la spital va afla că Elif ieșise de acolo…