We Promise We are Coming Very Soon!

we are working very hard, stay connected!

Copyright © Avistel Media | Published By Editor

Faceți căutări pe acest blog

Archive

Un produs Blogger.

Etichete

Postări populare

Contact us

Nume

E-mail *

Mesaj *

10/29/2016

Ziua in care mi s-a scris destinul ep 11 rezumat - Ne oprim aici sau continuăm?

Seriale Kanal D: Ziua in care mi s-a scris destinul ep 11 rezumat, Filme Kanal D: Ziua in care mi sa scris destinul episodul 11 rezumat in limba romana.

Kahraman si Defne sunt pe cale să se despartă! Ne oprim aici sau continuăm? Kahraman va înnebuni de  furie când va afla adevărul tinut secret de Defne si Kiymet. Pe de-o parte mama sa si pe de altă parte sotia sa.

Kahraman si Defne sunt pe cale să se despartă! Ne oprim aici sau continuăm? Kahraman va înnebuni de  furie când va afla adevărul tinut secret de Defne si Kiymet. Pe de-o parte mama sa si pe de altă parte sotia sa.

Kahraman le va înfrunta pe cele două si le va cere socoteală. “Ce înseamnă faptul că mama copilului este Elif?”  In timp ce conacul Yorukhan se zguduie din toate temeliile și când Elif va afla că mama sa este închisă în inchisoare în mod intenționat,  ea împreună cu sora sa nazli vor părăsi casa. În schimb Kahraman care va dori să vorbească cu Elif va avea parte de o reacție neașteptată. Elif numai are deloc încredere în familia Yorukhan…nici măcar în Kahraman.

Pe de altă parte Domnul Ziya, care nu știe numic despre cele petrecute, se  bucură că în familie va veni un prinț moștenitor.  Pe de altă parte decizia lui Kadir luată cu privire la Ziya șI Yakup îl va surprinde pe Kahraman.  În orice s-ar întâmpla el  îi va sprijini totdeauna. În acest timp Defne care va afla că Kahraman se află împreună cu Celal,  se va duce, cu o ultimă speranță, ca să îl vadă pe Kahraman.

 Însă ceea ce va vedea o înfuria foarte tare.  Elif era lângă Kahraman.  Din punctual de vedere a lui Defne tabloul “unei familii fericite” se finalizase. Cu acea furie care o cuprinsese va pronunța un cuvânt ireparabil. “Să divorțăm” Răspunsul pe care-l va da Kahraman va stabili și viitorul tabloului familiei fericite.  Ne oprim aici sau continuăm?