We Promise We are Coming Very Soon!

we are working very hard, stay connected!

Copyright © Avistel Media | Published By Editor

Faceți căutări pe acest blog

Archive

Un produs Blogger.

Etichete

Postări populare

Contact us

Nume

E-mail *

Mesaj *

10/29/2016

Ziua in care mi s-a scris destinul ep 10 rezumat - Mama copilului este ELIF

Seriale Kanal D: Ziua in care mi s-a scris destinul ep 10 rezumat, Filme Kanal D: Ziua in care mi sa scris destinul episodul 10 rezumat in limba romana.

Tensiunea dintre Defne și Elif va escalada odată cu trecerea timpului! Atentia arătată de toată lumea lui Efli o va înnebuni pe Defne.

Tensiunea dintre Defne și Elif va escalada odată cu trecerea timpului! Atentia arătată de toată lumea lui Efli o va înnebuni pe Defne.

Ea va acționa pentru a o face să plece pe aceasta de la conac.  În schimb Kiymet are o atitudine clară. “Copilul se va naște… chiar dacă vrei sau nu vreui tu…” Chiar dacă în acest timp faptul că copilul va fi un băiețel sa asigura chiar și trecător pacea, lucrurile nu se vor liniști.

Defne va fi cuprinsă de frica că își va pierde soțul. Kahraman va afla marele secret! Pe de altă parte în timp ce  Kahraman are probleme cu soția sa, pe de altă parte el îi va înfrunta pe toți membrii familiei atunci când va veni vorba de Kadir.

În timp ce conacul familiei Yörükhan se va zgudui din temeli, Kahraman va afla cel mai important secret. Mama copilului este Elif. De acum nimic nu va mai fi ca înainte.