We Promise We are Coming Very Soon!

we are working very hard, stay connected!

Copyright © Avistel Media | Published By Editor

Faceți căutări pe acest blog

Archive

Un produs Blogger.

Etichete

Postări populare

Contact us

Nume

E-mail *

Mesaj *

10/29/2016

Ziua in care mi s-a scris destinul ep 1 rezumat - Mama purtător urma să fie Elif

Seriale Kanal D: Ziua in care mi s-a scris destinul ep 1 rezumat,Filme Kanal D: Ziua in care mi sa scris destinul episodul 1 rezumat in limba romana online.

Ca în fiecare an membrii familiei Yoruktan se întâlnesc in Antakya. Ei vor culege primul produs din recoltarea rodie cu dorința ca aceasta să le aducă abundență, prosperitate și liniște. În timp ce toate mergeau ca pe roate, referindu-se la fiul Kahraman și la nora Defne vorba Doamnei Kiymet “Cu voia lui Dzeu îl vom vedea și pe nepotul nostru”  va încurca treburile.

Seriale Kanal D: Ziua in care mi s-a scris destinul ep 1 rezumat,Filme Kanal D: Ziua in care mi sa scris destinul episodul 1 rezumat in limba romana online

Defne se va supăra foarte mult pentru că va fi acuzată drept femeia care nu poate avea copii. Față de acest fapt Kahraman va vorbi foarte dur familia sa. După acest incident totul se va schimba și nimic nu va mai fi ca înainte.

Pentru a acoperi acest “neajuns” Defne  va dori sa aiba un copil cu orice pret. Acestă dorință va fi o ocazie cum nu se paote mai bună pentru Doamna Kiymet. Nora sa găsise drumul cel bun. În acest scop, și ea va face tot ce-i va sta în putință.  Ea va găsi pentru nora sa o mamă purtător.  În tim pce se gândea cine ar putea fi această femeie, “norocul” a bătut la ușa ei – Elif.

Această tănâră fată din Antakya se află  într-o situație foarte grea. Ea avuse un necaz. În timp ce tatăl său era pe cale să o vândă unui individ pentru a-și plăti datoriile mama sa se opusese și îl omorâse, accidental, pe tatăl său. Fugind în grabă ele sosiseră la Istanbul . Mama fiind prinsă fusese încarcerată, iar Elif împreună cu sora sa, bolnavă, rămăseseră pe drumuri fără niciun venit.

Mama purtător urma să fie această fată. Elif nici măcar nu avea motive să se opună. După terminarea misiunii, după ce familia Yoruktan va avea un print mostenitor, ea urma să dispară în liniște și să se întoarcă la viața ei.
 Însă lucrurile nu vor merge precum planului. Tănâra și frumoasa Elif va fi observată de bărbați. Începuse un proces care nu știe unde și când se va opri.