We Promise We are Coming Very Soon!

we are working very hard, stay connected!

Copyright © Avistel Media | Published By Editor

Faceți căutări pe acest blog

Archive

Un produs Blogger.

Etichete

Postări populare

Contact us

Nume

E-mail *

Mesaj *

10/24/2016

Prizoniera Dragostei episodul 3 Rezumat Online

Prizoniera Dragostei episodul 3 Rezumat Online. Cum va reacționa Iclal atunci când îi va vedea împreună pe Nur și Yiğit?  Care va fi reacția doamnei Aytul, atunci când o va vedea pe Nur, din nou, la fermă? Oare vor putea fi eliminate obstacolele din fața iubirii dintre Nur și Yiğit?  În cel de-al treilea episod al serialului Prizoniera Dragostei, odată cu revenirea lui Iclal la fermă, Yiğit și Nur se vor trezi în mijlocul unui joc, de neimaginat.


Prizoniera dragostei, Prizoniera dragostei serial turcesc, Prizoniera Dragostei rezumat

Nur va fi nevoită să continue să trăiască la fermă în calitatea de dădacă a lui Mert. În timp ce Iclal, fără știe de cele îmtâmplate, trăiește bucuria de a-și revedea soțul, pentru Yiğit și Nur încep zilele de coșmar. 

În timp ce Yiğit și Nur se prefac că sunt fericiți, sigurul lucru de care se bucură Iclal este fiul său Mert, de care nu poate șă-și aducă aminte deloc. Mert, după mulți ani, nu beneficiază de afecțiunea așteptată de la mama sa și este mult mai  apropiat de Nur. În timp de confruntarea dintre Yiğit și Nur dă peste cap, într-o clipă, ferma, Iclal va afla adevărul.