We Promise We are Coming Very Soon!

we are working very hard, stay connected!

Copyright © Avistel Media | Published By Editor

Faceți căutări pe acest blog

Archive

Un produs Blogger.

Etichete

Postări populare

Contact us

Nume

E-mail *

Mesaj *

10/24/2016

Prizoniera Dragostei episodul 1 Rezumat Online

Prizoniera dragostei episodul 1 rezumat online. Nur, care a rămas orfană de tată, este nevoită că se adăpostească la mătușa ei, care lucrează la ferma Kozan, una dintre cele mai renumite ferme din Istanbul. Ferma Kozan, cu reguli stricte și cu marile secrete care sunt șoptite în camerele sale, este castelul indestructibil al lui Yiğit Kozan.

Prizoniera dragostei, Prizoniera dragostei serial turcesc, Prizoniera Dragostei rezumat

Întâlnirea lui Nur cu Yiğit Kozan va anunța zilele furtunoase care vor zdruncina ferma.  Încă din primul moment, Nur care va avea de suportat reacția locuitorilor fermei, se va apropia de Mert, fiul cel mic al lui Yiğit, care suferă de dorul mamei. Însă, încă de la început, Yiğit, care are o atitudine dură și impulsivă recunoscută în jurul său, și Nur, care este încăpățănată și rebelă, nu se vor înțelege.  Aceast conflict va continua până în ziua în care cei doi vor recunoaște că acest conflict este de fapt o dragoste la prima vedere.

La început îndrăgostiții încăpățănați vor ignora din toate puterile glasul inimii, dar mai apoi vor ceda…Însă umbra marelui secret a lui Yiğit, ascuns față de Nur, va duce la o despărțire, chiar atunci când cei doi credeau că nimeni nu va sta în fața iubirii lor. Eroii acestei iubiri la prima vedere se vor trezi într-un coșmar, acela de nu putea renunța unul la celălat.