We Promise We are Coming Very Soon!

we are working very hard, stay connected!

Copyright © Avistel Media | Published By Editor

Faceți căutări pe acest blog

Archive

Un produs Blogger.

Etichete

Postări populare

Contact us

Nume

E-mail *

Mesaj *

10/26/2016

Legea Pamantului episodul 7 - Leyla are un şoc

Seriale Online: Legea Pamantului episodul 7, Legea pamantului film serial turcesc (Adini Kalbime Yazdim) Legea pamantului ep 7 rezumat online.

Leyla are un şoc în momentul în care Halil îi mărturiseşte iubirea pe care o poartă pentru ea, iar pe de altă parte rămâne neputincioasă în faţa piedicilor enorme apărute între ea şi Omer. Numai că tot determinarea lui Omer o va convinge.

Seriale Online, Leyla are un şoc în momentul în care Halil îi mărturiseşte iubirea pe care o poartă pentru ea, iar pe de altă parte rămâne neputincioasă în faţa piedicilor enorme apărute între ea şi Omer.

Desigur că ei nu îşi dau seama că cei doi duşmani eterni Halil şi Omer se vor confrunta. Între timp, la conac relaţiile dintre Dicle şi Zilan se tensionează bine de tot. Preţul palmei pe care i-a dat-o lui Zilan atunci când a aflat de intrigile acesteia va fi foarte mare pentru Kureyşa.

Pe de altă parte Halil care doreşte să îi dea o lecţie aşa cum se cuvine lui Omer deoarece s-a apucat să strice rânduiala, îl alege drept ţintă pe Kadir. Kureyşa care realizează că Omer nu va renunţa la Leyla, îi iese în cale lui Leyla.