We Promise We are Coming Very Soon!

we are working very hard, stay connected!

Copyright © Avistel Media | Published By Editor

Faceți căutări pe acest blog

Archive

Un produs Blogger.

Etichete

Postări populare

Contact us

Nume

E-mail *

Mesaj *

10/26/2016

Legea Pamantului episodul 3 - Omer se zbate între viaţă şi moarte la spital

Film Serial Legea Pamantului episodul 3, Legea pamantului film serial turcesc (Adînî Kalbime Yazdîm) Legea pamantului ep 3 rezumat online.

În timp ce Omer se zbate între viaţă şi moarte la spital, Leyla decide să scape de toate amintirile legate de Omer şi să înceapă o nouă viaţă la Mardin, lăsând totul în urmă. Desigur că niciunul din ei încă nu ştiu ce joc le pregăteşte soarta.

Seriale Online, În timp ce Omer se zbate între viaţă şi moarte la spital, Leyla decide să scape de toate amintirile legate de Omer şi să înceapă o nouă viaţă la Mardin, lăsând totul în urmă. Desigur că niciunul din ei încă nu ştiu ce joc le pregăteşte soarta.


Dicle află mai întâi că nu se va putea căsători cu Omer, apoi aude de agresiune dar totuşi nu renunţă să lupte pentru dragostea ei.

 De aceea, va continua să calce în picioare una câte una toate piedicile care îi apar în calea ce duce la Omer. Halil devine peste măsură de nervos deoarece a fost arestat în calitate de făptaş al atacului asupra lui Omer.

Atât pe cei din familiile Bozbeyler şi Pehlivanlar, cât şi pe Leyla îi aşteaptă surprize mari pe holurile spitalului din Mardin.