We Promise We are Coming Very Soon!

we are working very hard, stay connected!

Copyright © Avistel Media | Published By Editor

Faceți căutări pe acest blog

Archive

Un produs Blogger.

Etichete

Postări populare

Contact us

Nume

E-mail *

Mesaj *

10/26/2016

Legea Pamantului episodul 17 - Zilan este orbită de furie

Seriale Online: Legea Pamantului episodul 17, Legea pamantului film serial turcesc (Adini Kalbime Yazdim) Legea pamantului ep 17 rezumat online.

Din dorinţa de a scăpa de Ceylan, Zilan este orbită de furie şi este în stare de orice. În schimb Kadir şi Ceylan s-au legat unul de celălalt din ce în ce mai mult.

Legea Pamantului episodul 17 - Seriale Online, Din dorinţa de a scăpa de Ceylan, Zilan este orbită de furie şi este în stare de orice. În schimb Kadir şi Ceylan s-au legat unul de celălalt din ce în ce mai mult.


Între timp nici Hasan nu intenţionează să i se predea lui Kadir. El crede că va putea să scape de Kadir cu ajutorul planului pe care şi l-a făcut.

Acest plan prezintă însă şi riscul de a scoate la iveală faptul că Ceylan l-a trădat pe Kadir. Halil şi Leyla care au renunţat să se mai opună unul altuia şi s-au lăsat în mrejele iubirii, vor avea parte de o surpriză neplăcută.

Această surpriză va avea loc în ziua lor cea mai mai fericită şi va deschide răni adânci în dragostea pe care o are Halil pentru Leyla.