We Promise We are Coming Very Soon!

we are working very hard, stay connected!

Copyright © Avistel Media | Published By Editor

Faceți căutări pe acest blog

Archive

Un produs Blogger.

Etichete

Postări populare

Contact us

Nume

E-mail *

Mesaj *

10/26/2016

Legea Pamantului episodul 13 - Diyar este căutată în toate cotloanele

Seriale Online: Legea Pamantului episodul 13, Legea pamantului film serial turcesc (Adini Kalbime Yazdim) Legea pamantului ep 13 rezumat online.

Diyar pe care a răpit-o Emin Ali, dă nas în nas cu moartea. În timp ce Diyar este căutată în toate cotloanele, Dicle are mustrări de conştiinţă şi încearcă să se sinucidă lăsând în urma sa o scrisoare în care poveste totul.

Filme Online, Diyar pe care a răpit-o Emin Ali, dă nas în nas cu moartea. În timp ce Diyar este căutată în toate cotloanele, Dicle are mustrări de conştiinţă şi încearcă să se sinucidă lăsând în urma sa o scrisoare în care poveste totul.


Învinsă fiind de propria-i ambiţie, Zilan se întâlneşte cu Nasîr şi îi mărturiseşte taina ascunsă care poate strica pacea. Nasîr care oricum ani de zile plănuise în închisoare să se răzbune pe Kadir şi Halil, îşi pusese deja planurile în mişcare.

Ceylan acceptă în ascuns să i se predea lui Hasan pentru a o putea găsi pe mama sa. Kadir nedându-şi seama în ce combinaţii periculoase a intrat Ceylan, îi urmăreşte pe cei care i-au răpit sora mai mică.