We Promise We are Coming Very Soon!

we are working very hard, stay connected!

Copyright © Avistel Media | Published By Editor

Faceți căutări pe acest blog

Archive

Un produs Blogger.

Etichete

Postări populare

Contact us

Nume

E-mail *

Mesaj *

10/26/2016

Legea Pamantului episodul 12 - Vestea morţii lui Omer îi îndurerează pe toţi

Seriale Online: Legea Pamantului episodul 12, Legea pamantului film serial turcesc (Adini Kalbime Yazdim) Legea pamantului ep 12 rezumat online.

Vestea morţii lui Omer îi îndurerează pe toţi. Hasan o ia cu el pe Gulbahar şi dispar, iar  Ceylan rămâne neputincioasă şi cu mustrări de conştiinţă.

Legea Pamantului ep 12, Vestea morţii lui Omer îi îndurerează pe toţi. Hasan o ia cu el pe Gulbahar şi dispar, iar  Ceylan rămâne neputincioasă şi cu mustrări de conştiinţă.

Kadir este dezolat din cauză că fratele său mai mare şi-a sacrificat viaţa pentru el şi potrivit tradiţiei este obligat să se însoare cu Dicle. Această situaţie care este un coşmar atât pentru Kadir cât şi pentru Dicle, o scoate din minţi pe Zilan.

În timp ce pe de o parte Fidan şi Halil îşi fac griji pentru ce o aşteaptă pe Dicle, pe de altă parte sunt în vizorul lui Nasîr, vărului lor după tată, care tocmai a ieşit din închisoare. Întrucât Dicle nu mai are nimic de pierdut, se revoltă împotriva lui Emin Ali care o ameninţase. Preţul acestei revolte îl va plăti Diyar. Emin Ali se asigură răpind-o pe Diyar.