We Promise We are Coming Very Soon!

we are working very hard, stay connected!

Copyright © Avistel Media | Published By Editor

Faceți căutări pe acest blog

Archive

Un produs Blogger.

Etichete

Postări populare

Contact us

Nume

E-mail *

Mesaj *

10/26/2016

Legea Pamantului episodul 10 - Halil o ia razna

Seriale Online: Legea Pamantului episodul 10, Legea pamantului film serial turcesc (Adini Kalbime Yazdim) Legea pamantului ep 10 rezumat online.

Martor fiind la apropierea dintre Omer şi Leyla, Halil o ia razna. Pe de o parte se află sora sa mai mică Dicle, iar pe de alta Leyla care îl evită. Aşa că se duce furios la conacul Bozbey, îl ameninţă pe Omer şi o ia pe Dicle.

Seriale Online, Martor fiind la apropierea dintre Omer şi Leyla, Halil o ia razna. Pe de o parte se află sora sa mai mică Dicle, iar pe de alta Leyla care îl evită.

Ori se va oficia cununia lui Omer cu Dicle, ori se va rezilia înţelegerea făcută. Realizând că Leyla va fi un pericol pentru Halil şi Omer, Kureyşa decide să o alunge pe Leyla din Mardin, fie şi cu forţa.

Pe de altă parte, Kadir reuşeşte să îi ia urma lui Ceylan care este pe punctual de a intra într-o mare mocirlă la Adana. Iese la drum pentru a o salva, dar încă nu ştie că va avea o mare surpriză neplăcută. Halil şi Omer îşi vor juca ultimele atuuri pentru Leyla.