We Promise We are Coming Very Soon!

we are working very hard, stay connected!

Copyright © Avistel Media | Published By Editor

Faceți căutări pe acest blog

Archive

Un produs Blogger.

Etichete

Postări populare

Contact us

Nume

E-mail *

Mesaj *

10/26/2016

Legamantul ep 8 - Zuhal intră în posesia CD-ului

Seriale Turcesti: Legamantul ep 8, Legamantul Serial Turcesc (EMANET ) Legamantul episodul 8 rezumat, Filmul Legamantul turcesc.

Zelal nu-şi aduce aminte nimic în ceea ce priveşte cina la care a ieșit cu Ekrem. Tot curajul lui Ekrem se stinge. El îşi va reproşa faptul că nu avut curajul de a vorbi cu Zelal.

Legamantul ep 8, Legamantul episodul 8, Zelal nu-şi aduce aminte nimic în ceea ce priveşte cina la care a ieșit cu Ekrem. Tot curajul lui Ekrem se stinge. El îşi va reproşa faptul că nu avut curajul de a vorbi cu Zelal.


Zuhal intră în posesia CD-ului şi va fi şocată de cele vizionate. Zuhal află că fratele său, Ekrem, este vinovat de moartea lui Halit. Pe zi ce trece Firat și Zelal se vor apropia.

Ekrem se va înfuria când îi va vedea pe Firat şi Zelal, discutând, şi o va aştepta pe Zelal să se întoarcă la conac. Sosind la conac , Zelal va fi îmtâmpinată de privirea dură a lui Ekrem. Zelal, care nu-l ascultă pe Ekrem, va fi şocată de mărturisirea iubirii acestuia faţă de ea şi nu va ştii ce să spună.

Aflată, aparent în imposibilitatea de a părăsi conacul, ce va face acum Zelal? Şakir va veni la Ekrem pentru a-şi termina treaba rămasă pe jumătate neterminată şi îi va cere restul banilor datoraţi. Cu toate că Ekrem cere o amânare, Şakir nu este de acord cu această cerere. Pentru a-şi recupera banii, Şakir va dori să-i facă rău lui Ekrem. De aceea Şakir o va răpi pe Zelal.