We Promise We are Coming Very Soon!

we are working very hard, stay connected!

Copyright © Avistel Media | Published By Editor

Faceți căutări pe acest blog

Archive

Un produs Blogger.

Etichete

Postări populare

Contact us

Nume

E-mail *

Mesaj *

10/26/2016

Legamantul ep 5 - Pirnaz află că este însărcinată

Seriale Turcesti: Legamantul ep 5, Legamantul Serial Turcesc (EMANET ) Legamantul episodul 5 rezumat, Filmul Legamantul turcesc.

Dorind să-şi scape fiul, Hatun va lua înregistrările cu Ekrem de pe masa lui Firat. Dar, în acel moment este surprinsă de Firat.

 Legamantul ep 5,  Legamantul episodul 5, Dorind să-şi scape fiul, Hatun va lua înregistrările cu Ekrem de pe masa lui Firat. Dar, în acel moment este surprinsă de Firat.

Oare Firat va observa că Hatun a cotrobăit prin masa lui? Zelal așteaptă la căpătăiul tatălui său. Ea numai poate suporta atâta durere. Deşi Firat o consololează, încrezătoare că se va face bine, ea nu poate pleaca de la căpătăiul tatălui său.

Ea ştie că singura persoană de încredere din jurul ei şi la care se poate refugia este Firat. Firat nu mai poate s-o uite pe Zelal. În ciuda faptului că Simge nu vrea să-l piardă pe Firat, care va fi hotărărea lui Firat în privinţa acesteia?

Pirnaz află că este însărcinată. Ekrem înnebuneşte de furie când află de sarcina lui Pirnaz şi o emeninţă pe aceasta. Pirnaz se hotăreşte să-i povestească totul Boierului Tahir. Boierul Tahir va fi şocat la aflarea acestei vești. Oare Ekrem se va însura cu Pirnaz?