We Promise We are Coming Very Soon!

we are working very hard, stay connected!

Copyright © Avistel Media | Published By Editor

Faceți căutări pe acest blog

Archive

Un produs Blogger.

Etichete

Postări populare

Contact us

Nume

E-mail *

Mesaj *

10/26/2016

Legamantul ep 2 - Zelal va fi șocată de cele auzite la telefon

Seriale Turcesti: Legamantul ep 2, Legamantul Serial Turcesc (EMANET ) Legamantul episodul 2 rezumat, Filmul Legamantul turcesc.

În timp ce se prăbușește, Halit nu-și lasă din mână cartea de identitate, pe care o scosese pentru a o arăta. Confuz și șocat, Firat, în timp ce încearcă să-l susțină pe Halit, se prăbușeşte împreună cu el.


Legamantul ep 2, Legamatul Turcesc, În timp ce se prăbușește, Halit nu-și lasă din mână cartea de identitate, pe care o scosese pentru a o arăta. Confuz și șocat, Firat, în timp ce încearcă să-l susțină pe Halit, se prăbușeşte împreună cu el.


Vorbele șoptite de Halit la urechea căpitanului Firat, îl vor tulbura pe acesta (Firat). În timp ce la conac continuă pregătirile de nuntă, Zelal, fără să știe de cele întâmplate, îl așteaptă pe Halit cu rochia de mireasă.

Atunci când Zelal îl va suna, din nou, pe Halit, la telefon va răspunde altcineva. Zelal va fi șocată de cele auzite la telefon. Planul de trădare pus la cale de Hatun și fiul acesteia va avea un deznodământ la care aceștia nu se așteaptă.

Zelal va veni cu rochia de mireasă în locația nunții și nemairezistând prea mult, se va prăbuși. Toată lumea va încerca să înțeleagă situația. Doar Pirnaz știa despre planul pus la cale de Hatun și Ekrem.

Moartea lui Halit îi va afecta pe toți. Zelal, nu crede, nici în ruptul capului, faptul că Halit se ocupa cu contrabanda de arme și începe să investigheze acest lucru. Pentru a se mărita cu Ekrem, Pirnaz îi șantajează pe Hatun și fiul acesteia ameninţându-i că-i reclamă la Jandarmerie.