We Promise We are Coming Very Soon!

we are working very hard, stay connected!

Copyright © Avistel Media | Published By Editor

Faceți căutări pe acest blog

Archive

Un produs Blogger.

Etichete

Postări populare

Contact us

Nume

E-mail *

Mesaj *

10/26/2016

Legamantul ep 13 - Simge este obsedată de Firat

Seriale Turcesti: Legamantul ep 13, Legamantul Serial Turcesc (EMANET ) Legamantul episodul 13 rezumat, Filmul Legamantul turcesc.

Simge este obsedată de Firat. Simge este conştientă că Zelal nu ştie adevărul şi doreşte să-i spună acesteia cine este ucigaşul lui Halit.

Legamantul ep 13, Simge este obsedată de Firat. Simge este conştientă că Zelal nu ştie adevărul şi doreşte să-i spună acesteia cine este ucigaşul lui Halit.

Pentru a nu o pierde pe Zelal, Firat nu reacţionează la ameninţările lui Simge. Meryem Sermalı o pune pe Simge, care urmează să se mărite cu Aslan, nepotul ei, să semneze un contract prenupţial.

Aslan este martor că Simge minte, în continuu, şi află că obsesia lui Simge pentru Firat nu a dispărut. Aslan, care se desparte de Simge, află tot adevărul.

De acum Simge numai are nimic de pierdut. Zelal află că este însărcinată şi doreşte să transmită tuturor această veste fericită. Zelal va face singură pregătirile pentru această seară specială. Firat va afla că Zelal este însărcinată şi se va gândi că de acum această căsnicie nu poate fi stricată de nimeni.

Simge va dori să-şi verse furia pe Zelal. Înainte să-i spună adevărul lui Zelal, Simge va colabora cu Ekrem. De acum Ekrem numai are nimic de pierdut. Ekrem vrea să-l omoare pe Firat.