We Promise We are Coming Very Soon!

we are working very hard, stay connected!

Copyright © Avistel Media | Published By Editor

Faceți căutări pe acest blog

Archive

Un produs Blogger.

Etichete

Postări populare

Contact us

Nume

E-mail *

Mesaj *

10/26/2016

Legamantul ep 1 - Adana o întâlnește pe Zelal

Seriale Turcesti: Legamantul ep 1, Legamantul Serial Turcesc (EMANET ) Legamantul episodul 1 rezumat, Filmul Legamantul turcesc.

Zelal Kozaklı lucrează ca și ghid turistic. Pentru a nu-și lăsa tatăl singur, Zelal, care este absolventă a Facultății de Limba Englzeză din Istanbul, se întorsese în satul natal Ürgüp.

Legamantul ep 1, Legamantul turcesc, Zelal Kozaklı lucrează ca și ghid turistic. Pentru a nu-și lăsa tatăl singur, Zelal, care este absolventă a Facultății de Limba Englzeză din Istanbul, se întorsese în satul natal Ürgüp.Ea îl întâlnise pe Halit, fiul cel mare al familiei Kozakli și între aceștia începuse o frumoasă poveste de dragoste. În timp ce aceștia așteptau cu nerăbdare ziua nunții, Ekrem, fratele lui Halit, care nu acceptă mariajul celor doi, va pune în aplicare un plan pentru discreditarea lui Halit (în ochii lui Zelal). Dar nici măcar Ekrem nu va putea gestiona cursa pe care o întinsese.

Ca urma a planului de trădare pus la cale de Ekrem și Hatun, Căpitanul Fırat, aflat în misiune în Pozantı Adana o întâlnește pe Zelal. Fără să știe situația, Boierul Tahir,tatăl, respectiv, Doamna Nedret, mama lui Halit sunt în febra pregătirilor, fără cusur, a nunții fiului lor.

 Hatun, cea de-a doua soție a Boierului Tahir, este deranjată de toate lucrurile care se fac pentru Halit. Hatun, care vrea să-l aducă pe Ekrem în locul lui Halit, le face viața amară la conac lui Zelal și Halit. Zelal, care nu știe nimic despre cursa care i s-a întins, așteaptă cu nerăbdare ziua nunții.