We Promise We are Coming Very Soon!

we are working very hard, stay connected!

Copyright © Avistel Media | Published By Editor

Faceți căutări pe acest blog

Archive

Un produs Blogger.

Etichete

Postări populare

Contact us

Nume

E-mail *

Mesaj *

10/27/2016

In Dragoste si in Razboi Ultimul Episod - Acesta este criminalul

Filme Online: In dragoste si in razboi ultimul episod, In dragoste si un razboi online (Kurt Seyit ve Şura) Sfarsit In dragoste si in razboi ultimul episod rezumat serial Turcesc de epoca.

Odată ce și casa lui Petro va fi ocupată de militarii englezi, Tina, neajutorată, cu ajutorul lui Celil se va refugia la hotelul Șeref. Atunci când Murvet va fi nevoită să se ascundă în același loc cu sora mai mare a lui Șura, va afla fragmentele pe care nu le știa din povestea lui Șura și a lui Seyit..
Filme Online: In dragoste si in razboi ultimul episod, In dragoste si un razboi online (Kurt Seyit ve Şura) In dragoste si in razboi ultimul episod rezumat serial Turcesc de epoca.

După ce Seyit va scăpa de militarii de ocupație și va ajunge la hotel, își va da seama cât de mare este pericolul. Atunci când Kurt Seyit care nu dorește să-și expună familia, încă o dată, pericolului din cauza sa, va lua hotărârea să înfrunte acest pericol și va afla adevărul legat de Petro.

 De acum Petro nu mai este un adversar, el reprezintă motivul pentru care își va părăsi țara.  Acesta este criminalul lui Osman, fratele mai mic a lui Mișa, care este cel mai apropiat prieten al lor, care s-a stins în brațele familiei.