We Promise We are Coming Very Soon!

we are working very hard, stay connected!

Copyright © Avistel Media | Published By Editor

Faceți căutări pe acest blog

Archive

Un produs Blogger.

Etichete

Postări populare

Contact us

Nume

E-mail *

Mesaj *

10/27/2016

In Dragoste si in Razboi ep 9 - Seyit încearcă să-l salveze pe Celil

Filme Online: In dragoste si in razboi ep 9, In dragoste si un razboi online (Kurt Seyit ve Şura) In dragoste si in razboi episodul 9 rezumat serial Turcesc de epoca.


Atunci când Şura îl va vedea pe Kurt Seit că iese din casa Baronesei, datorită mândriei nu va dori să-l  mai vadă pe Kurt Seit. În schimb Seit, datorită promisiunii făcute, va alege să tacă pentru a nu-I face rău lui Şura. După dezamăgirea trăită de Şura, furia acesteia se va amplifica. În timp ce Celil încearcă să rezolve criza dintre Kurt Seit şi Şura, va mărturisi un adevăr  pe care îl ascunsese încă de la moartea tatălui lui Seit.

Filme Online: In dragoste si in razboi ep 9, In dragoste si un razboi online (Kurt Seyit ve Şura) In dragoste si in razboi episodul 9 rezumat serial Turcesc de epoca.

Cursa întinsă de Petro împreună cu Baroneasa pentru a-i despărţi pe Şura şi Seit, va avea efecte asupra sa (Petro). Petro care va simţi cum o scapă printre degete pe Şura, îşi va vărsa supărarea pe cel mai apropiat aliat al său. De acum Petro va avea nevoie de noi prinetenii mult mai periculoase decât cea cu Baroneasa.

În timp ce evenimentele petrecute între Sura şi Seit îşi fac efectul, pentru prima data Kurt Seyit va fi deranjat de apropierea lui Petro de Şura. Pe de altă parte Seyit va afla forţa secretă pe care se bazează Riza care este pregătit să facă orice pentru cumpăra hotelul Şeref. Metoda aleasă de Seit pentru a-l respinge înapoi pe Riza, va aprinde focul care va determina noi suferinţe.

Tensiunea dintre Seyit şi Şura nu va trece neobservată de cei de la hotel. Unchiul Ali va fi cel care va observa primul  piedicile care nu-i permit lui Kurt Seyit să se ducă la Şura. Unchiul Ali îl va face pe Kurt Seyit să îşi regleze conturile între trecutuls ău şi prezent. Soarele care va răsări va reprezenta un nou început pentru Şura şi Seyit.

Hotărârea lui Şura şi a lui Seyit de a căsători va fi umbrită de evenimentul al cărui protagonişti vor fi Celil şi căpitanul Billy.
În timp ce Kurt Seyit încearcă să-l salveze pe Celil de la pedeapsa cu moartea, Petro se va hotărâ să împiedice, cu orice preţ, căsătoria lui Seyit şi Şura.