We Promise We are Coming Very Soon!

we are working very hard, stay connected!

Copyright © Avistel Media | Published By Editor

Faceți căutări pe acest blog

Archive

Un produs Blogger.

Etichete

Postări populare

Contact us

Nume

E-mail *

Mesaj *

10/27/2016

In Dragoste si in Razboi ep 8 - Vechii prieteni se vor reîntâlni

Filme Online: In dragoste si in razboi ep 8, In dragoste si un razboi online (Kurt Seyit ve Şura) In dragoste si in razboi episodul 8 rezumat serial Turcesc de epoca.

Vechii prieteni se vor reîntâlni la Istanbul! După mulţi ani vechii prieteni se vor reîntâlni în Istanbul, care este sub ocupaţie. Odată cu descoperirea transportului, care urmau să fie folosite în lupta pentru eliberare, de către căpitanul Billy, bucuria revederii va rămâne pe jumătate savurată.

Filme Online: In dragoste si in razboi ep 8, In dragoste si un razboi online (Kurt Seyit ve Şura) In dragoste si in razboi episodul 8 rezumat serial Turcesc de epoca.

În timp ce Baroneasa încearcă să împiedice producerea unei tragedii, datorită privirilor pline de gelozie ale lui Şura, relaţia Baronesei cu Kurt Seit care se terminase, va avea prilejul să se înfiripe din nou. Pe de altă parte, în timp ce Şura îşi va concentra atenţia către Baroneasă, simpatia lui Aişe faţă de Kurt Seit o va face pe Şura să nu mai ştie către cine să-și concentreze atenția.

Seyit va avea de-a face cu un duşman foarte puternic!
Guzide va fi cuprinsă din nou de iubirea, care începuse ca o mica scântei şi se transformase într-un incendiu, atunci când îl va vedea pe Celil. În timp ce Guzide caută o soluţie pentru a se întâlni cu Celil, Yahya va observa starea emotivă a soţiei sale.

Pe de altă parte Kurt Seit va observa cu tristeţe cum moartea lui Tatya a schimbat viaţa lui Celil. În timp ce Celil caută un motiv pentru a muri,  acesta va pune în pericol vieţilor celor din jurul său. În timp ce Kurt Seit încearcă să-şi apere apropiaţii, el va avea de-a face cu un duşman foarte puternic.

Cu toate măsurile pe precauţie luate care ieşiseră la drum pentru a fi livrate vor fi observate de militarii englezi. Viitorul Hotelului Şeref şi a lui Kurt Seit va intra într-un con de umbră periculos. Doar o singură persoană îl putea ajuta pe Kurt Seit. Cu preţul de a o minţi pe Şura, Kurt Seit va alege de partea cui va acţiona.