We Promise We are Coming Very Soon!

we are working very hard, stay connected!

Copyright © Avistel Media | Published By Editor

Faceți căutări pe acest blog

Archive

Un produs Blogger.

Etichete

Postări populare

Contact us

Nume

E-mail *

Mesaj *

10/27/2016

In Dragoste si in Razboi ep 7 - Șura o vor întâlni pe Baroneasa Lola

Filme Online: In dragoste si in razboi ep 7, In dragoste si un razboi online (Kurt Seyit ve Şura) In dragoste si in razboi episodul 7 rezumat serial Turcesc de epoca.

Istabul, care era sub ocupație și care avusese parte de multă durere, va fi ultima destinație pentru Kurt Seyit și Șura. Hotelul Șeref din Pera va fi o nouă șansă pentru aceștia. Proprietarul hotelului Ahmet Yahya, originar din Crimeea, și unchiul Ali vor schimba viețile lui Kurt Seyit și Șura.

Filme Online: In dragoste si in razboi ep 7, In dragoste si un razboi online (Kurt Seyit ve Şura) In dragoste si in razboi episodul 7 rezumat serial Turcesc de epoca.

Pe de altă parte, Guzide, care venise la Istanbul din cauza iubirii sale față de Celil, este de acum soția lui Ahmet Yahya. Kurt Seyit și Șura fără să știe vor fi motivul pentru care Guzide va fi nevoită să treacă un examen în dragoste, care-i va schimba complet viața.

În timp ce, din dorinţa de a găsi orice fel de urmă a celor dragi lor, Kurt Seyit şi Șura o vor întâlni pe Baroneasa Lola,  prima persoană care le va ieși în cale. Baronesa, care îşi asigurase bine sosirea la Istanbul, nu ştie de prezenţa lui Kurt Seit, care reprezintă o fostă mare iubire a ei, la Istanbul.

Petro şi Celil care aşteaptă, în condiţii vitrege, pe un vas, ziua în care vor pune piciorul în Istanbul, vor primi permisiunea de la o persoană care va fi, pe viitor, cel mai mare duşman al lui Kurt Seit.

Kurt Seit va afla secretul periculos care se ascunde sub faţa nevăzută a hotelului Şeref, secret ştiut doar de câteva persoane. Atunci când evenimentul care se va sfârşi cu o tragedie îl va prinde şi pe Kurt Seit în vâltoarea sa, acesta va fi nevoit să aibă un secret faţă de Şura.

Pe de altă parte Aişe, fata unchiului Ali, va fi cucerită de ochii negrii ai lui Kurt Seit. Cu toate că ştie de Şura, în sufletul ei se vor înfiripa sentimente faţă de Kurt Seit. Petrecerea organizată la hotelul Şeref va reprezenta o intersecţie importantă a drumului lung parcurs de Kurt Seit şi Şura din Aluşta la Istanbul.