We Promise We are Coming Very Soon!

we are working very hard, stay connected!

Copyright © Avistel Media | Published By Editor

Faceți căutări pe acest blog

Archive

Un produs Blogger.

Etichete

Postări populare

Contact us

Nume

E-mail *

Mesaj *

10/27/2016

In Dragoste si in Razboi ep 6 - Șura se va muta la Mirza

Filme Online: In dragoste si in razboi ep 6, In dragoste si un razboi online (Kurt Seyit ve Şura) In dragoste si in razboi episodul 6 rezumat serial Turcesc de epoca.

Focul tras de Pedro îi va pune în mișcare pe revoluționarii pe care-i adusese cu el. În timp ce Kurt Seyit și Celil îi înfruntă, împreună, pe revoluționarii care vor să-i omoare, Pedro  va începe să taie una câte una venele de viață ale lui Kurt Seyit.

Filme Online: In dragoste si in razboi ep 6, In dragoste si un razboi online (Kurt Seyit ve Şura) In dragoste si in razboi episodul 6 rezumat serial Turcesc de epoca.

După ce Șura se va muta la Mirza Mehmet Eminof, aceasta va afla, într-un fel, motivul pentru care Kurt Seyit nu dorește să-și vadă familia. Atunci când Kurt Seyit, căruia îi era foarte dor de Șura,  va veni la aceasta, Șura va masca dezamăgirea trăită cu ajutorul iubirii sale.

Atunci când Kurt Seyit va afla de cele întâmplate în lipsa sa, va merge furios la casa de lafermă. Cea de-a doua confruntare a lui Kurt Seyit cu tatăl său, îi va lăsa un gust amar acestuia. Pe de altă parte, Pedro se va expune în premieră pentru a o scoate pe Șura din starea de tristețe pe care o trăiește.

În mijlocul nopții cei din Alușta vor afla că revolta izbucnise. Cu toate că Kurt Seyit știe că nu are altă soluție decât să-și părăsească patria mamă, el nu va putea să-și abandoneze familia. Fără să știe cine este dușmanul, el se va face scut pentru a-și apăra familia și pământurile

Atunci când soarele va răsări din nou pe pământurile unde s-a născut și crescut, în sufletul lui Kurt Seyit se vor instala trei mari dureri. Sosise momentul să părăsească Alușta și să emigreze în Istanbul.