We Promise We are Coming Very Soon!

we are working very hard, stay connected!

Copyright © Avistel Media | Published By Editor

Faceți căutări pe acest blog

Archive

Un produs Blogger.

Etichete

Postări populare

Contact us

Nume

E-mail *

Mesaj *

10/27/2016

In Dragoste si in Razboi ep 5 - Pedro așteaptă momentul potrivit

Filme Online: In dragoste si in razboi ep 5, In dragoste si un razboi online (Kurt Seyit ve Şura) In dragoste si in razboi episodul 5 rezumat serial Turcesc de epoca.

Alușta, pământul strămoșesc pe care își închipuise să-și crească copiii împreună cu Șura, care este singura iubire a vieții sale, și familia sa, va deveni mormânt pentru acesta. După confruntarea cu tatăl său, Kurt Seyit îi va face o altă propunere lui Șura, care aștepta cu nerăbdare ca acesta să se întoarcă acasă.

Filme Online: In dragoste si in razboi ep 5, In dragoste si un razboi online (Kurt Seyit ve Şura) In dragoste si in razboi episodul 5 rezumat serial Turcesc de epoca.

În timp ce Pedro așteaptă momentul potrivit pentru a asmuți (activa) pe revoluționarii pe care-i adusese cu el, va începe să creeze intrigi între Kurt Seyit și Șura. Pe de altă parte, moartea copilul lui Tatya și a lui Celil în ciuda încercările doctorului de a-i salva viața, anunță zilele grele care vor urma. Nici Tatya nu scăpat de pericol încă.

Zahide, care se află la casa de la țară și va afla de cele întâmplate, va face tot posibilul ca Kurt Seyit și tatăl acestuia să se împace. După vizita efectuată la familia lui Kurt Seyit, Șura, care nu va avea nicio replică, va rămâne cu întrebările de a căror răspuns îi este frică. Fiecare aluzie prietenoasă a lui Pedro, o va otrăvi  cu grijă pe Șura.

Kurt Seyit și Celil care nu știu că se bazează pe cel mai mare dușman al lor, vor trece la acțiune pentru a-și apăra pământurile. În timp ce Kurt Seyit și Celil  își vor îndrepta armele către revoluționarii care veniseră să-i omoare, Kurt-Seyit va râmâne în bătaia armei lui Pedro.
Șura, care va contracara, cu o mari speranțe, zilele grele trăiete în Alușta, va fi trezită din povestea pe care a creat-o chiar ea de către Mirza Mehmet Eminof.