We Promise We are Coming Very Soon!

we are working very hard, stay connected!

Copyright © Avistel Media | Published By Editor

Faceți căutări pe acest blog

Archive

Un produs Blogger.

Etichete

Postări populare

Contact us

Nume

E-mail *

Mesaj *

10/27/2016

In Dragoste si in Razboi ep 4 - Kurt Seyit este condamnat la moarte

Filme Online: In dragoste si in razboi ep 4, In dragoste si un razboi online (Kurt Seyit ve Şura) In dragoste si in razboi episodul 4 rezumat serial Turcesc de epoca.

Șura, care este conștientă de faptul că Kurt Seyit este condamnat la moarte, nu va permite o nouă despărțire. În ciuda pericolelor care o așteaptă atâta timp cât este împreună cu Kurt Seyit, ea va alegea iubirea în detrimental vieții.

ilme Online: In dragoste si in razboi ep 4, In dragoste si un razboi online (Kurt Seyit ve Şura) In dragoste si in razboi episodul 4 rezumat serial Turcesc de epoca


Cu speranța că nu se vor mai despărți niciodată, ei se vor îndrepta către Crimeea, locul în care s-a născut Kurt-Seyit.

Petro, care în schimbul vieții lui și a familiei, va alege să ia viața celui mai bun prieten, va accepta misiunea de a-i omorâ pe Celil și Kurt Seyit, scop în care va merge pe urmele lor în Cirmeea.
Călătoria care va începe cu pericole, va fi îngreunată și mai mult la fiecare popas. Pe de altă parte Tatya va căuta să apere, cu prețul vieții, cadoul care urma să pecetluiască definitiv iubirea sa cu Celil.

Kurt Seyit împreună cu iubita sa, dragostea vieții lui, care și-a părăsit familia pentru el, și prietenii lui devotați vor ajunge în Crimeea.  În ciuda viselor pe care și le-a închipuit tot drumul, Șura va găsi aici pe tatăl lui Kurt Seyit, a cărui vorbă este ordin pentru acesta și  familia acestuia,  de care Seyit este foarte atașat.