We Promise We are Coming Very Soon!

we are working very hard, stay connected!

Copyright © Avistel Media | Published By Editor

Faceți căutări pe acest blog

Archive

Un produs Blogger.

Etichete

Postări populare

Contact us

Nume

E-mail *

Mesaj *

10/27/2016

In Dragoste si in Razboi ep 20 - Seyit îl va aduce în secret pe Celil

Filme Online: In dragoste si in razboi ep 20, In dragoste si un razboi online (Kurt Seyit ve Şura) In dragoste si in razboi episodul 20 rezumat serial Turcesc de epoca.

La miezul noptii, Alya va bate la ușa lui Seyit și îi va spune că Petro este asasinul fratelui său și că “Această scrisoare este dovada acestui lucru”. Însă când Alya  o va vedea lângă Seyit pe Murvet, își va da seama că va da peste cap  noua viață a lui Seyit.


Filme Online: In dragoste si in razboi ep 20, In dragoste si un razboi online (Kurt Seyit ve Şura) In dragoste si in razboi episodul 20 rezumat serial Turcesc de epoca

Ea îi va spune lui Seyit doar că s-a răzbunat pe Billy și va cere ajutorul lui Seyit. Cu toate că Seyit e nemulțumit  pentru că o va ascunde pe Alya în casa Doamnei Emine, acesta nu are la dispoziție decât această soluție. Din cauza acestei femei, și de această dată, Șura va avea de-a face încă odată cu trecutul lui Seyit.

A doua zi dimineață, forțele de ocupație englezești vor începe să o caute pe Alya, pe care o consideră criminala Căpitanului Billy. Aceștia îi vor interoga pe cei de la hotel și crezând că o ascund pe Alya, îl vor reține pe Sabri. Aceștia vor spune că dacă nu o predau pe Alya, îl vor pedepsi pe băiat.
Seyit îl va aduce în secret pe Celil, care încă era rănit, la spălătorie. Atunci când va afla că Sabri a fost reținut, acesta va face un plan. În noaptea operațiunii, Celil va rămâne singur în spălătorie. Atunci când Guzide va afla că Celil pe care nu l-a văzut de câteva săptămâni se află la câțiva pași distanță de hotel, nu va putea să stea departe de acesta.

Pe de altă parte, Murvet se luptă cu fantoma lui Șura. Din discuția pe care o va avea cu Alya ea va afla detalii pe care nu le știa. Ea se va hotărâ să fie la fel de puternică ca și femeia pe care este geloasă. În aceleași clipe Seyit se va duce la Șura, cu scopul de a-i înmâna o scrisoare importantă care sosise pe numele ei.

Odată cu scurgerea orelor, Alya va avea mustrări de conștiință datorită scrisorii pe care o ascunsese la piept. Șura se va simți vinovată dacă se va mărita cu acest criminal. Alya va părăsi, în secret, casa. În fața lui Șura, care avea insomnii din cauza faptului că a doua zi dimineață urma să se  mărite cu Petro, va apărea deodată Alya. De acum Alya lăsase destinele lui Petro și a lui Seyit în mâinile lui Șura.