We Promise We are Coming Very Soon!

we are working very hard, stay connected!

Copyright © Avistel Media | Published By Editor

Faceți căutări pe acest blog

Archive

Un produs Blogger.

Etichete

Postări populare

Contact us

Nume

E-mail *

Mesaj *

10/26/2016

In Dragoste si in Razboi ep 2 - Șura va trăi prima dramă în dragoste

Filme Online: In dragoste si in razboi ep 2, In dragoste si un razboi online (Kurt Seyit ve Şura) In dragoste si in razboi episodul 2 rezumat serial Turcesc de epoca.

Șura va trăi prima dramă în dragoste atunci când va afla că interesul lui Kurt Seyit nu este mai mult decât un sentiment. Fără să știe că a greșit, Seyit care va simți că Șura este rănită, va dori să fie auzit de către Șura. În timp ce Șura încearcă să-și aline singură durerea, va pune punct, cu măiestrie, jocului început cu Petro și Baroneasa Lola.

In Dragoste si in Razboi ep 2, Filme Online: In dragoste si in razboi ep 2, In dragoste si un razboi online (Kurt Seyit ve Şura) In dragoste si in razboi episodul 2 rezumat serial Turcesc de epoca.

Când Șura va afla adevărul cu privire la boala tatălui său, în aceste momente grele alături de ea se va afla Kurt Seyit. Înainte ca Kurt Seyit să plece pe front, vor avea o a doua șansă grație destinele lor care îi vor face să se întâlnească.

Însă Seyit, care avea în minte cuvântul dat față de tatăl său și războiul care-l așteapta pe front, îi va face promisiuni lui Șura, pe care nu le va putea onora. Înainte să fie testată prin despărțire, iubirea de basm la prima vedere a celor doi va da o mare luptă și în sufletele lor.

Tatya, care este una dintre cele mai apropiate prietene ale lui Kurt Seyit, va umple cel mai important gol în drumul acestei iubiri către infinit. Atunci când Kurt Seyit și Șura  se vor preda iubirii, în sufletul lui Pedro se ve deschide o gaură de neacoperit. Atunci când Kurt Seyit va ieși la drum să meargă pe front, fără să-și dea seama își va încredința viața și dragostea  celui mai mare dușman al său.