We Promise We are Coming Very Soon!

we are working very hard, stay connected!

Copyright © Avistel Media | Published By Editor

Faceți căutări pe acest blog

Archive

Un produs Blogger.

Etichete

Postări populare

Contact us

Nume

E-mail *

Mesaj *

10/27/2016

In Dragoste si in Razboi ep 13 - Destinele lui Seyit şi a lui Şura se vor intersecta

Filme Online: In dragoste si in razboi ep 13, In dragoste si un razboi online (Kurt Seyit ve Şura) In dragoste si in razboi episodul 13 rezumat serial Turcesc de epoca.

Prin a-i spune să plece lui Şura, Kurt Seyit va fi conştient că îşi dă singur cea mai mare pedeapsă. Preţul infidelităţii îl va plăti prin a-i fi dor de Şura până la sfârşitul vieţii. În timp ce cei doi indragostiti îşi iau rămas bun, ei nu vor observa umbra duşmănoasă de pe urma lor şi Şura va fi rănită de glonţul provenit de la aceea armă.

rin a-i spune să plece lui Şura, Kurt Seyit va fi conştient că îşi dă singur cea mai mare pedeapsă. Preţul infidelităţii îl va plăti prin a-i fi dor de Şura până la sfârşitul vieţii

Vestea căsătoriei lui Celil şi Alya va reprezenta un nou impediment pentru iubirea imposibilă a lui Guzide. Atunci când Celil va fi martor la suferinţa pe care i-a provocat-o lui Guzide prin hotărărea de a se căsători luată, acesta va fi nevoit să vorbească.

Kurt Seyit crede că duşmanul de pe urmele sale este Billy. El nu ştie că cel mai mare duşman al său de moarte este Petro. Pentru a se răzbuna pe căpitanul Billy care o împuşcase pe Şura, Seyit va face pași importanți, însă pentru a încheia această socoteală este necesar ca Şura să plece din Istanbul. Pentru a o scoate definitiv pe Şura din viaţa sa, el îi va scrie o ultimă scrisoare.

După ce Baroneasa va părăsi Istanbulul, ea va lăsa într-un loc sigur scrisoarea care îi explică lui Seyit trădarea lui Pedro. Pe de-o parte cu intenţia de a nu-i da de bănuit lui Petro, ea îşi va menţine atitudinea faţă de acesta… Pe de altă parte Căpitanul Billy îl va forţa pe Pedro să-l omoare pe Seyit. Destinele lui Seyit şi a lui Şura se vor intersecta cu ocazia unui mare eveniment petrecut cu o noapte înainte ca Şura să plece. În aceea noapte ultimul cuvânt îl va spune Petro.