We Promise We are Coming Very Soon!

we are working very hard, stay connected!

Copyright © Avistel Media | Published By Editor

Faceți căutări pe acest blog

Archive

Un produs Blogger.

Etichete

Postări populare

Contact us

Nume

E-mail *

Mesaj *

10/27/2016

In Dragoste si in Razboi ep 19 - Petro a rămas între două focuri

Filme Online: In dragoste si in razboi ep 19, In dragoste si un razboi online (Kurt Seyit ve Şura) In dragoste si in razboi episodul 19 rezumat serial Turcesc de epoca.

În timp ce Seyit, din dorința de întemeia o familie cu Murvet, face eforturi să o cunoască mai îndeaprope pe aceasta, el va suferi din cauza hotărării lui Șura de a se căsători cu Petro. El se va certa cu Tina. Seyit, în timp ce vrea să se împace cu Sabri, va afla că Petro și Șura s-au logodit și că urmează să se căsătorească. Petro își va face simțită prezentța ca un uragan.

Filme Online: In dragoste si in razboi ep 19, In dragoste si un razboi online (Kurt Seyit ve Şura) In dragoste si in razboi episodul 19 rezumat serial Turcesc de epoca


Petro pare că a rămas între două focuri. Cu pretextul de a o ajuta pe Șura, Alya va veni acasă la aceasta. Pentru ca Petro să-i îndeplinească toate dorințele îl va amenința pe acesta că-i va spune lui Șura despre relația lor.  Însă Petro va fructifica acest târg  în avantajul său. În urma acestui târg el scăpa atât de Billy și tototdată intra în posesia scrisorii pe care Billy o folosea împotriva sa.

Pe de altă parte, Yahya se va întoarce de la Ankara cu o veste importantă. El primise propunerea de deveni deputat. El urmează să o ia atât pe Guzide cât și pe Binnaz și să se stabilească la Ankara. După ce Guzide, care va fi la început nehotărâtă și care va accepta până la urmă această propunere, va afla că Celil s-a întors rănit în oraș se va răzgândi și nu va dori să mai plece. Datorită acestei răzgândiri, Domnul Yahya va începe să o suspecteze pe Guzide.

Murvet va simți ca un foc în interiorul ei vestea primită de la Ayșe cum că Seyit s-ar fi bătut pentru Șura. Ea se va gândi că orice ar face, nu va putea să fie aproape de Seyit precum este Șura. În aceeași noapte se va auzi că cineva bate la ușă și Seyit va avea în față un oaspetele care-i va schimba viața.