We Promise We are Coming Very Soon!

we are working very hard, stay connected!

Copyright © Avistel Media | Published By Editor

Faceți căutări pe acest blog

Archive

Un produs Blogger.

Etichete

Postări populare

Contact us

Nume

E-mail *

Mesaj *

10/27/2016

In Dragoste si in Razboi ep 18 - Șura este dărămată!

Filme Online: In dragoste si in razboi ep 18, In dragoste si un razboi online (Kurt Seyit ve Şura) In dragoste si in razboi episodul 18 rezumat serial Turcesc de epoca.

Șura este dărămată! În ciuda faptului că va vedea că Seyit se căsătorește, Șura refuză să creadă acest lucru. Va avea loc o mare confruntare. Ceremonia nupțială va contiuna, într-un fel, cu incidente, iar Murvet va avea o mare decepție.

Filme Online: In dragoste si in razboi ep 18, In dragoste si un razboi online (Kurt Seyit ve Şura) In dragoste si in razboi episodul 18 rezumat serial Turcesc de epoca

Ea va înțelege că trecutul omului cu care s-a căsătorit nu-i va lăsa în pace nicioadată și că Șura va fi prezentă în viața lor. Profitând de situație, Petro o va duce pe Șura într-o stațiune îndepărtată de Instanbul.

Încă din prima clipa, Seyit și Murvet nu se vor înețelge. Seyit care va părăsi casa în noaptea nupții, va expedia o scrisoare către casa soacrei sale prin intermediul lui Celil și  va pleca către Anadolu pentru a instrui soldați pentru forțele naționale.

Pe de altă parte lui Celil îi va fi foarte greu să se uite în ochii lui Guzide cu care se află în același oraș. El va ajunge un vagabond și va deveni alcoolic. Atunci când Celil care își va da seama că dacă va mai rămâne în Istanbul nu va putea să se controleze, va avea ocazia să o vadă, pentru ultima oară, pe Guzide și nu va putea scăpa de ceea ce i-a fost frică.

Pentru prima dată buzele celor doi îndrăgostitți se vor înpreuna. Și atunci când nu a scăpa  de ceea ce i-a fost frică, singura soluție a sa va fi să plece definitiv din Istanbul. Celil se va duce în Andolu lângă Seyit.