We Promise We are Coming Very Soon!

we are working very hard, stay connected!

Copyright © Avistel Media | Published By Editor

Faceți căutări pe acest blog

Archive

Un produs Blogger.

Etichete

Postări populare

Contact us

Nume

E-mail *

Mesaj *

10/27/2016

In Dragoste si in Razboi ep 17 - Seyit îi cere mâna lui Murvet!

Filme Online: In dragoste si in razboi ep 17, In dragoste si un razboi online (Kurt Seyit ve Şura) In dragoste si in razboi episodul 17 rezumat serial Turcesc de epoca.

Seyit îi cere mâna lui Murvet!  Emine care îi va spune lui Seyit, care venise să ceară mâna lui Murvet, că această căsătorie nu este posibilă, nu îl va primi în casă.  Furios Seyit va pleca de acolo. Murvet va trăi o mare dezamăgire.

Filme Online: In dragoste si in razboi ep 17, In dragoste si un razboi online (Kurt Seyit ve Şura) In dragoste si in razboi episodul 17 rezumat serial Turcesc de epoca

La o cununie, Șura va face cunoștință cu un om de afaceri. Pe de-o parte în timp ce vrea să stea departe de Seyit, ea va afla de la Alya că Seyit i-a cerut mâna unei tinere turcoaice.  Șura este sigură că Seyit a făcut acest lucru pentru a o enerva și pentru a o face pe aceasta să fugă la el. Nu va crede nicio clipă că Seyit a renunțat la ea. În iubirea lor există suferință, însă nu poate exista despărțire.
Oare Șura va afla adevărul?

Atunci când Seyit se va afla lângă Lutfu, el va ramane în mijlocul unui schimb de focuri și va fi rănit. Lutfu îl va duce acasă la el pe Seyit. Seyit va rămâne singur cu Murvet  și vor discuta despre Șura și căsătorie.
În timp ce Guzide vrea să-și ia rămas bun de la Celil, va suferi un accident. Vina acestui accident  o vor purta amândoi deopotrivă.

Într-o bună zi Șura care pe de-o parte este în atenția omului de afaceri și pe de altă parte așteaptă ca Seyit să se întoarcă la ea, va afla ceea ce îi ascundeau Petro și Tina și va alerga după destinul său.