We Promise We are Coming Very Soon!

we are working very hard, stay connected!

Copyright © Avistel Media | Published By Editor

Faceți căutări pe acest blog

Archive

Un produs Blogger.

Etichete

Postări populare

Contact us

Nume

E-mail *

Mesaj *

10/27/2016

In Dragoste si in Razboi ep 16 - Șura părăsește spălătoria!

Filme Online: In dragoste si in razboi ep 16, In dragoste si un razboi online (Kurt Seyit ve Şura) In dragoste si in razboi episodul 16 rezumat serial Turcesc de epoca.

Șura părăsește spălătoria!  Seyit va evita cu politețe propunerea “de a se căsători cu Murvet” , însă fotografia care îi arată cele ce se petrec în jurul lui Murvet, se va întipări bine în mintea sa. Și Murvet care este emonționată că o să-l mai vadă încă o dată pe Seyit, este conștientă că inima ei bate doar pentru acesta.

Filme Online: In dragoste si in razboi ep 16, In dragoste si un razboi online (Kurt Seyit ve Şura) In dragoste si in razboi episodul 16 rezumat serial Turcesc de epoca

Seyit se va enerva enorm
Atunci când Seyit se va întoarce la spălătorie, va afla că Șura a plecat de acolo. Șura care se va supăra rău pe Seyit, cu ajutorul lui Petro își strânsese lucrurile și plecase de acolo. Seyit se va enerva enorm, iar starea lui de nervozitate se va dubla datorită prezenței lui Petro. Cu bună știiță Șura va pune presiune pe Seyit. Cu toate acestea el va bate la ușa lui Șura. Celil va fi dărămat când va afla că Guzin este însărcinată.

Cu toate că se iubesc enorm, cei doi îndrăgostiți orgolioși se vor răni reciproc din cauza irascibilității lor. Din cauza evoluție evenimentele de după aceea ceartă Kurt Seyit va fi nevoit să plece în Anadolu, iar efectul acelei nopți pline de furie va crește mai mult.  Destinul îi despărțea din nou. Guzide va scrie o scrisoare de adio lui Celil, însă, scrisoarea va ajunge în mâinile unei persoane neașteptate.

În timp ce Murvet trăiește cu gândul la Seyit și cu povești bazate în acest sens, ea va avea parte de o nouă experiență. În mintea lui Seyit, care se va întoarce din Anadolu după luni întregi, se va afla doar Șura. Atunci când va afla că Șura va participa la o petrecere de la hotelul Șeref, Seyit va lăsa orgoliul deoparte și va merge la petrecere pentru a o îmbrățișa pe Șura, de care îi era foarte dor. Însă petrecerea nu va avea finalul așteptat de Seyit.