We Promise We are Coming Very Soon!

we are working very hard, stay connected!

Copyright © Avistel Media | Published By Editor

Faceți căutări pe acest blog

Archive

Un produs Blogger.

Etichete

Postări populare

Contact us

Nume

E-mail *

Mesaj *

10/27/2016

In Dragoste si in Razboi ep 15 - Murvet privește petrecerea din spatele perdelei

Filme Online: In dragoste si in razboi ep 15, In dragoste si un razboi online (Kurt Seyit ve Şura) In dragoste si in razboi episodul 15 rezumat serial Turcesc de epoca.

Murvet va vedea pentru prima dată un cuplu care se sărută și mai mult bărbatul care o  sărută pe aceea femeie este Kurt Seyit. În afară de această decepție după ce va primi și lovitura din partea mamei sale pe care o regăsise după mulți ani, aceea scenă pe care nu o va uita toată viața va rămâne întipărită în mintea sa.

Filme Online: In dragoste si in razboi ep 15, In dragoste si un razboi online (Kurt Seyit ve Şura) In dragoste si in razboi episodul 15 rezumat serial Turcesc de epoca

Șura vrea să știe cât de mult are nevoie Kurt Seyit de ea și dorește să afle dacă acesta o va mai îndepărta vreodată de el. De aceea va refuza să se mute la Seyit. Seyit este convins că trebuie să o recâștige pe Șura. De aceea va pregăti o surpriză lui Șura și după ce va vorbi cu unchiul Ali va trece la acțiune.

Emine dorește, cât mai repede, să-și ia fiica și să plece din Pera care este un loc periculos și un  uni cuib al păcatelor , însă cei de la hotel au nevoie de ea acolo pentru pregătirea marii petreceri de deschidere. Emine va fi convinsă să mai rămână o perioadă.
Pe de altă parte Murvet se ve întâlni din nou cu Seyit și va fi gelosă pe femeia cu care se sărutase Seyit. Dacă luăm în considerare cele povestite de Ayșe, Șura este amanta lui Seyit și este femeia care i-a ruinat viața acestuia.

La petrecerea de deschidere Seyit va sosi, la braț, cu Șura. În timp de Murvet privește petrecerea din spatele perdelei, petrecerea va fi întreruptă de un incident.