We Promise We are Coming Very Soon!

we are working very hard, stay connected!

Copyright © Avistel Media | Published By Editor

Faceți căutări pe acest blog

Archive

Un produs Blogger.

Etichete

Postări populare

Contact us

Nume

E-mail *

Mesaj *

10/27/2016

In Dragoste si in Razboi ep 14 - Murvet îl va întâlni din nou pe Seyit

Filme Online: In dragoste si in razboi ep 14, In dragoste si un razboi online (Kurt Seyit ve Şura) In dragoste si in razboi episodul 14 rezumat serial Turcesc de epoca.

În timp ce Kurt Seyit așteaptă să fie spânzurat, într-un mod surprinzător acesta va fi eliberat după câteva luni. El nu va ști cine și cum a fost eliberat. În lipsa sa, Petro ajutase pe toată toată lumea și pusese mâna pe hotel.

Filme Online: In dragoste si in razboi ep 14, In dragoste si un razboi online (Kurt Seyit ve Şura) In dragoste si in razboi episodul 14 rezumat serial Turcesc de epoca

Petro va reuși să umbrească revederea plină de entuziasm a lui Șura și Kurt Seyit. Însă planul lui Petro nu va funcționa întocmai, deoarece fostul său prieten și noul său dușman Căpitanul Billy aflase un secret cu care putea să-l șantejeze (pe Petro). Acest secret îl interesează deopotrivă și pe Kurt Seyit.

Șura nu a uitat că persoana pe care o iubește vrea să o vadă și că a înșelat-o. Ea simte nevoia să fie protejată foarte bine de către Seyit. Ea îi va spune că știe de cele petrecute între el și Aișe. Seyit se va confrunta cu Aișe.

Seyit  va merge în cartierul colegului de celulă și va face cunoștință cu fratele mai mare al acestuia  Lutfu, care luptă și el pentru cauza națională.Cei doi vor stinge împreună incendiul izbucnit în cartierul turcesc. În timpul acestui incendiu el o va întâlni pe Murvet, fata unui imigrant de profesie dulger.

Până la finalizarea reparațiilor de după incendiu, Emine și fata sa, Murvet, vor rămâne la hotelul Șeref, lângă unchiul Ali, care le este rudă,. În această nouă lume, Murvet îl va întâlni din nou pe Seyit. Însă de această dată alături de Seyit se găsește și Șura.