We Promise We are Coming Very Soon!

we are working very hard, stay connected!

Copyright © Avistel Media | Published By Editor

Faceți căutări pe acest blog

Archive

Un produs Blogger.

Etichete

Postări populare

Contact us

Nume

E-mail *

Mesaj *

10/27/2016

In Dragoste si in Razboi ep 12 - Şura se va dedica muncii

Filme Online: In dragoste si in razboi ep 12, In dragoste si un razboi online (Kurt Seyit ve Şura) In dragoste si in razboi episodul 12 rezumat serial Turcesc de epoca.

Cu ocazia acestui eveniment Kurt Seit va înţelege că Petro nu este prietenul său. Odată cu demascarea care s-a consumat cu mult mai devreme decât calculase Petro, planurile acestuia sunt date peste cap. Kurt Seyit va afla unde se află casa mătuşii lui Şura şi că Yusuf se instalase în aceea casă. Pentru a o vedea măcar de la depărtare şi pentru a fi în preajma lui Şura, acesta o va urmări zi şi noapte. ..
Filme Online: In dragoste si in razboi ep 12, In dragoste si un razboi online (Kurt Seyit ve Şura) In dragoste si in razboi episodul 12 rezumat serial Turcesc de epoca

Şura se va dedica muncii pentru a uita de trădarea suferită şi de chinul dorului. Ea este nevoită să căştige bani şi să-şi continue viaţa fără să depindă de nimeni. În aceste zile, chiar dacă acest lucru se produce de la distanţă, ea nu va simţi că este protejată de către Seyit.. Şi casa lui Alya care se trasfomase într-o ţintă a lui Billy, fusese prădată, iar pe urmele ei (Alya) erau soldaţii.

Cu scopul de a o proteja pe Alya, Galip nu ştie decât o locaţie, adică lângă Şura. De aceea o duce pe Alya lângă Şura. De acum şi Alya va locui în casa lui Şura. Kurt Seyit va fi foarte mulţumit de această situaţie. De acum Şura va afla veşti de la hotelul Şeref prin intermediul lui Alya. În timp ce vrea să scape de oamenii de pe urmele sale şi să predea în siguranţă documentele aflate asupra sa, Yahya va fi prins de oamenii de pe urmele sale.

Din aceea noapte nu s-a mai ştiut nimic despre el.  În această agitaţie  şi Celil o va observa, pentru prima data, pe Guzide.  Pentru Şura a pleca din Istanbul echivala cu a-l părăsi pe Kurt Seyit. Însă ea va fi nevoită să ia şi această hotărăre.