We Promise We are Coming Very Soon!

we are working very hard, stay connected!

Copyright © Avistel Media | Published By Editor

Faceți căutări pe acest blog

Archive

Un produs Blogger.

Etichete

Postări populare

Contact us

Nume

E-mail *

Mesaj *

10/27/2016

In Dragoste si in Razboi ep 10 - Seyit este trimis înapoi în Rusia

Filme Online: In dragoste si in razboi ep 10, In dragoste si un razboi online (Kurt Seyit ve Şura) In dragoste si in razboi episodul 10 rezumat serial Turcesc de epoca.

În timp ce Kurt Seyit este trimis înapoi în Rusia, unde îi va fi pusă viaţa în pericol, Şura va găsi scrisoarea scrisă de Baroneasă. În scrisoare scria că Seyit a plecat împreună cu ea în Anglia şi că a păsărit-o pe Şura. Însă Şura nu va crede nici un cuvânt din cele scrise. Ea va simţi că într-adevăr viaţa lui Seyit este în pericol. Pe de altă parte nici Baroneasa nu este de găsit.

In dragoste si in razboi ep 10, In dragoste si un razboi online (Kurt Seyit ve Şura) In dragoste si in razboi episodul 10 rezumat serial Turcesc de epoca.

În timp ce Şura îşi face griji pentru viaţa lui Seyit, cursa pe care  Petro i-a întins-o lui Seyit va deveni şi mai credibilă odată cu trecerea timpului. Petro nu va testa doar iubirea lui Şura ci şi încrederea acesteia în Seyit…

În timp ce Kurt Seyit caută soluţii pentru a evada de pe vas, Petro este convins că Seyit nu se va mai întoarce niciodată. Acest moment vulnerabil a lui Şura va fi un prilej pentru Petro care îi va face o declaraţie de dragoste.

După o perioadă de timp, în ciuda durerii din suflet Şura care îl aşteaptă pe Seyit, va avea parte de o serie de bucurii neașteptate. Ea le la regăsi atât pe sora sa Valentina cât şi pe mătuşa sa, pe care le cauta de luni de zile prin toate străzile oraşului.

În ciuda seriei de oprelişti care i-au ieşit în faţă, Kurt Seyit va găsi, foarte greu,  o soluţie pentru a se întoarce în Istanbul. Petro care va afla acest lucru, îi va întinte o mare cursă lui Kurt Seyit pentru a îl opri.