We Promise We are Coming Very Soon!

we are working very hard, stay connected!

Copyright © Avistel Media | Published By Editor

Faceți căutări pe acest blog

Archive

Un produs Blogger.

Etichete

Postări populare

Contact us

Nume

E-mail *

Mesaj *

10/26/2016

In Dragoste si in Razboi ep 1 - Film Online

Filme Online: In dragoste si in razboi ep 1, In dragoste si un razboi online (Kurt Seyit ve Şura) In dragoste si in razboi episodul 1 rezumat serial Turcesc de epoca.

Kurt Seyit este fiul cel mare al unei familii crimeene, care este strâns legată de tradiții. La fel ca și tatăl său, Kurt Seyit care a crescut nutrind o admirație și un respect deoasebit față de acesta, a ajuns unul dintre mai valoroși ofițeri din armata țarului, iar atunci când va veni momentul, în conformitate cu sfaturile primite, el se va însura cu o fată, care provine dintr-o familie de turci.

In Dragoste si in Razboi ep 1 - Film Online, Kurt Seyit este fiul cel mare al unei familii crimeene, care este strâns legată de tradiții. La fel ca și tatăl său, Kurt Seyit care a crescut nutrind o admirație și un respect deoasebit față de acesta


Frumoasa viață a lui Șura, care este mezina unei familii nobiliare ruse, va zdruncinată de boala incurabilă de care suferă tatăl ei. Atunci când ea împreună cu sora sa mai mare, Valentina, vor ajunge la Petrograd (St. Petersburg), pentru tratarea tatălui lor, vor fi găzduite de Petro, care este un vechi camarad al lui Kurt Seyit, și familia acestuia.

Petro, care datorită unei erori făcute pe front, începuse o viață nouă, fiind nevoit să facă o alegere între onoarea sa și uniforma militară, va fi elementul de legătură între Kurt Seyit și Șura. Însă dușmănia lui Petro, care i-o poartă, în secret, lui Kurt Seyit, va deveni un obstacol de netrecut între cei doi îndrăgostiți.