We Promise We are Coming Very Soon!

we are working very hard, stay connected!

Copyright © Avistel Media | Published By Editor

Faceți căutări pe acest blog

Archive

Un produs Blogger.

Etichete

Postări populare

Contact us

Nume

E-mail *

Mesaj *

10/28/2016

Gunes ep 8 rezumat - Haluk îl va lovi pe Ali

Vezi online un nou episod din Gunes ep 8 rezumat  (Gunesin Kizlari) Gunes episodul 8 rezumat in limba romana, film serial difuzat la kanal d.

Motivul schimbării echilibrelor la conacul familiei Mertoğlu îl va reprezenta palma lui Haluk dată lui Ali!
Iadul la conacul Mertoğlu va fi declanșat  odată cu externarea lui Savaș din clinică.

Vezi online un nou episod din Gunes ep 8 rezumat  (Gunesin Kizlari) Gunes episodul 8 rezumat in limba romana, film serial difuzat la kanal d

În văzul tuturor, Haluk îl va lovi pe Ali. După acest incident Ali este răvășit. Selin care se considera vinovată pentru răpirea lui Savaș din clinică  va face eforturi ca să fie iertată de Ali dar nu-i va fi ușor să vorbescă despre Ali  precum s-ar fi așteptat. Ali își făcuse alt prieten, iar acel prieten este Didem.

Pentru a scăpa de reinternarea în clinică Savaș are o sigură soluție adică să fugă din Istanbul. Cu toate că suferă în interior, Nazli nu-i poate spune lui Savaș să nu plece. Înainte ca Savaș să plece, Nazli va avea și sprijinul lui Selin pentru a se hotărâ să-i spună lui Savaș că este îndrăgostită de el. Dar lucrurile nu vor merge precum planului.

După reacția lui Haluk față de Ali, Guneș se va îndepărta de Haluk și va de veni confuză. De această dată nici Haluk nu va putea să se stăpânescă. El îi va spune, hotărât, lui Gunes că poate să se comporte cu propriul copil precum dorește. Guneș va avea o necunoscută. Ea îl va cunoaște cu adevărat pe Haluk sau doar  presupune că îl cunoaște?